YOEP Onderwijs en Zorg

De YOEP-groep is een netwerkorganisatie met een breed aanbod van integrale jeugdhulp en (ambulante) GGZ aan kinderen, jongeren en volwassenen.  

Introductie

In portfolio sinds december 2021

Healthcare

Growth & Buy-out

Over YOEP

YOEP biedt een breed aanbod van integrale jeugdhulp en (ambulante) GGZ aan kinderen, jongvolwassenen en volwassenen, zowel basis als gespecialiseerd geestelijke gezondheidszorg. De zorg wordt verleent door ruim 325 medewerkers op 16 locaties en/of ambulant.

Eerder sloten Ad Astra (begeleiding en jeugdhulp), De Praktische GGZ (ambulante geestelijke gezondheidszorg) en Groei & Glunder (ambulante begeleiding) zich aan bij YOEP.

De organisatie is actief in de regio’s Zuid-Holland Zuid, Midden-Holland, Haaglanden, Holland Rijnland, regio Amsterdam, Amstelland, Kennemerland, Zaanstreek-Waterland, Haarlemmermeer en Gooi & Vechtstreek.

Waarom investeren wij in YOEP?

Door krachtenbundeling breidt YOEP haar activiteiten en specialisatie uit en versterkt ze haar positie. Voor cliënten ontstaat een organisatie met een breed aanbod van integrale (jeugd) hulp en GGZ, welke van grote toegevoegde waarde is voor de zorg. Door samenwerkingen kan er nog meer bijgedragen worden aan effectieve en betaalbare (jeugd)zorg.

Add on

Logo Groei en Glunder
Logo Praktische GGZ - portfolio Holland Capital
Logo Ad Astra

“De expertise van Holland Capital op het gebied van Healthcare kunnen we goed inzetten om onze groeiambities te realiseren. Zo willen we het aantal locaties en regio’s uitbreiden en groeien via selectieve overnames.”

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120