House of Clouds

House of Clouds is een platformgroep van moderne IT-dienstverleners en levert intelligente oplossingen op toekomstbestendige platforms.

Introductie

In portfolio sinds april 2023

Technology

Growth & Buy out

Add ons

Over House of Clouds

House of Clouds is een platformgroep van moderne IT-dienstverleners en levert intelligente oplossingen op toekomstbestendige platforms.

Organisaties kunnen versnellen door processen te digitaliseren, gegevens op een intelligente manier te verzamelen en te gebruiken, gebruik te maken van cloudplatforms, hyperautomatise-ringstechnologie en dit beveiligen via Next Gen Security-services. 

House of Clouds en Synobsys hebben een stevige positie binnen de markt segmenten custom software development (high-code en low-code) en cybersecurity. Verspreid over kantoren in Eindhoven en Rotterdam hebben de bedrijven 100 medewerkers in dienst. 

“Synobsys voegt significante low code expertise toe aan ons dienstenaanbod. Samen hebben wij meer impact om bedrijven digitaal te laten versnellen. Onze ambitie is om op dit gebied de komende jaren een leidende positie te verwerven in Nederland”.

Waarom investeren wij in House of Clouds?

Intelligent Automation (IA) heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt, welke o.a. gedreven is door een groeiende complexiteit van het IT landschap, een tekort aan geschikt personeel en de toenemende nood voor security en compliance binnen IT. Door middel van IA kunnen de klanten van House of Clouds bedrijfs- en IT processen sneller identificeren, controleren en automatiseren.

Add on

“Intelligent Automation is sterk in ontwikkeling binnen de Digitale Transformatie. House of Clouds en Synobsys zijn vooraanstaande spelers binnen deze markt. Wij kijken er naar uit om het bedrijf, samen met het management, te ondersteunen bij haar groeiambities”.

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120