AMP Groep

AMP Groep is een innovatieve dienstverlener in logistiek en identificatie.

Introductie

In portfolio sinds oktober 2020

Technology

Growth & Buy out

Add ons

  • 2MC
  • Delta Logistiek
  • Omega Logistics

Over AMP Groep

AMP Groep is de afgelopen twintig jaar uitgegroeid van startup naar een volwassen bedrijf dat werkt voor toonaangevende klanten zoals T-Mobile, KPN,  Kiwa, ABN-AMRO, International Card Services, ziekenhuizen, apotheken, medische groothandels en ruim zestig gemeenten. AMP Groep bezorgt onder andere medicijnen, telefoons en vertrouwelijke documenten waarbij de ontvanger moet worden geïdentificeerd. Naast de zelfontwikkelde software voor klantbeleving en routeplanning maakt de onderneming gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van echtheidscontrole van ID-bewijzen, gezichtsherkenning en biometrische handtekening om de ontvanger zorgvuldig te kunnen identificeren.

Samen met bedrijven 2MC, Delta Logistics en Omega Logistics, bundelt AMP Groep haar krachten om nog meer te groeien binnen de medische logistieke markt.

Waarom investeren wij in AMP Groep?

De afgelopen jaren heeft AMP Groep veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van innovatieve software voor een optimale routeplanning, klantreis en zowel online als offline identificatie. De ontvanger kiest in de klantreis zelf een tijdslot en krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor een duurzame optie, waardoor de bezorger zijn route kan optimaliseren. Tot het moment dat de AMP-bezorger voor de deur staat wordt de ontvanger op de hoogte gehouden en voorgelicht over wie en wat er gaat komen. 

Marco van der Klij, algemeen directeur AMP Groep: “In Holland Capital hebben we een sterke partner gevonden die ons gaat helpen met het vermarkten van onze software en onze schaal te vergroten via een buy & build strategie. Het is prettig om een strategische partner te hebben die kan helpen bij de positionering en verdere ontwikkelingen. Zo kunnen we de komende jaren de markt verder veroveren.”

Add on

2MC
OMEGA Logistiek
Delta Logistiek

“In Holland Capital hebben we een sterke partner gevonden die ons gaat helpen met het vermarkten van onze software en onze schaal te vergroten via een buy & build strategie.”

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120