Adjust

Adjust is een gerenommeerd inkoop- en contractmanagement adviesbureau voor de publieke, semipublieke en private sector. 

Introductie

In portfolio sinds januari 2024

Technology

Growth & Buy out

Over Adjust

Adjust is in 2003 opgericht door huidig CEO Guido Winnink. Met een team van ruim 200 inkoop- en contractmanagement professionals is Adjust werkzaam voor multinationals, grote- en middelgrote ondernemingen, de zorgsector, gemeenten, provincies, ministeries en andere (semi) overheidsinstellingen. Adjust heeft in de afgelopen jaren al diverse succesvolle overnames gedaan, te weten: Motive Talent (2019), Inkada en Emeritor (beide 2022), InkoopMeesters en Inteon (beide 2023). 

Waarom investeren wij in Adjust?

Adjust is een toonaangevende speler op het gebied van inkoop- en contractmanagement dienstverlening in Nederland. Het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid, zowel autonoom als via overnames. Holland Capital en Adjust hebben samen een groeiplan opgesteld voor de komende jaren, waarin de nadruk zal liggen op groei van de huidige business, het betreden van aanpalende niches, en internationale buy-and-build. Daarnaast ziet Holland Capital, als technology investeerder, kansen voor digitalisering binnen het inkoop- en contractmanagement domein en de dienstverlening van Adjust.  

“We zijn blij dat we met Holland Capital een investeerder hebben gevonden die ons zal ondersteunen op ons pad. Dit zal van waarde zijn voor onze klanten en voor alle Adjusters die nog meer kansen krijgen voor groei en ontwikkeling. ” 

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120