Valori

Valori is de onafhankelijke autoriteit op het gebied van Quality Assurance & Testen met meer dan 200 consultants.  het nummer 1 QA- en testbedrijf van Nederland. Valori ondersteunt klanten op strategisch vlak en borgen de kwaliteit van hun ICT-systeem.

Introductie

In portfolio sinds 2019

Technology

Growth & Buy out

Over Valori

Valori gelooft dat het inbouwen van integrale kwaliteit in IT-systemen cruciaal is om zorgeloos te innoveren. De Quality Assurance en Test Consultants van Valori bouwen aan de kwaliteit van IT-systemen in alle fasen van software ontwikkeling: Building IT Quality. Dit doet Valori al meer dan 33 jaar met Quality Assurance advies, expert services en eigen ontwikkelde technologie oplossingen. Het uiteindelijke doel is zorgen dat software sneller met een betere kwaliteit naar productie gaat en daarna zijn kwaliteit behoudt.

Waarom investeren wij in Valori?

Holland Capital is sinds 2019 als actieve aandeelhouder betrokken geweest bij Valori. Ze heeft het team, o.l.v. Jaap Merkus, de afgelopen 4 jaar actief ondersteund om de strategische positionering te verbeteren en de organisatie te professionaliseren. De buy-and-build strategie van Valori resulteerde in twee overnames, welke ertoe hebben geleid dat Valori haar klanten een unieke integrale kwaliteitsoplossing kan bieden.

Ewout Prins, managing partner Holland Capital; “We zijn er trots op dat we Valori de afgelopen 4 jaar  hebben  mogen  ondersteunen  bij  het  realiseren  van  haar  groeiambities.  Met  de overname  door Cerios kan  Valori  de  volgende  stap  maken  in  haar  ontwikkeling”.

 “Door de samenwerking met Holland Capital heeft Valori een unieke versnelling doorgemaakt in het realiseren van haar ambities. Gerichte investeringen en ondernemerschap stonden daarbij centraal.”

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120