Conversation24

Conversation24 is een baanbrekend omnichannel communicatieplatform met een focus op Lead Conversion, Conversational Commerce en Live Chat.

Introductie

In portfolio sinds augustus 2023

Technology

Venture & Growth

Over Conversation24

Conversation24 maakt heeft een omnichannel communicatieplatform gebouwd om de manier waarop bedrijven met hun klanten communiceren fundamenteel te veranderen en te verbeteren. Het bedrijf stelt klanten in staat om meer betekenisvolle klantinteracties aan te gaan, klanttevredenheid en conversies te verhogen, upselling te verbeteren en diepgaande inzichten in de conversaties te bieden. Bovendien biedt het consumenten een winkelervaring binnen WhatsApp, met de mogelijkheid om daar te shoppen en gelijk ook te betalen. De oplossingen van Conversation24 worden reeds gebruikt door een aantal gerenommeerde wereldwijde merken, waardoor de organisatie een koploper is geworden in de sterk groeiende domeinen van lead conversie en conversational commerce.

Waarom investeren wij in Conversation24?

Het potentieel van lead conversie en conversational commerce is groot. Naarmate consumenten alsmaar veeleisender worden en kortere aandachtsvelden hebben, zoeken bedrijven over de hele wereld naar innovatieve manieren om gepersonaliseerde, naadloze en real time interacties aan hun consumenten te bieden. Het platform van Conversation24 speelt in op deze behoeftes en stelt bedrijven in staat om daarbovenop ongeëvenaarde conversiepercentages en klanttevredenheidsscores te behalen.
Met de investering wordt de verdere internationale groei van Conversation24 gestimuleerd en de commerciële organisatie verder uitgebouwd.

“Terwijl Conversation24 haar groeitraject voortzet met de steun van Holland Capital, kunnen bedrijven wereldwijd anticiperen op een nieuw tijdperk van klantinteracties welke worden gekenmerkt door ongeëvenaarde personalisatie en verbeterde gebruikerservaringen. Deze financieringsronde zal ons helpen om de mogelijkheden van ons platform naar alle consumentgerichte ondernemingen te brengen.”

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120