Holland Capital investeert in Conversation24 en de toekomst van Conversational Commerce

Rotterdam, 24 Augustus – Investeringsmaatschappij Holland Capital kondigt een investering aan in Conversation24, de baanbrekende omnichannel communicatieprovider die zich richt op lead conversie, conversational commerce en live chat. De financieringsronde, geleid door Holland Capital, markeert een belangrijke mijlpaal voor Conversation24. Met de investering kunnen internationale groeiambities gerealiseerd worden.

Conversation24 maakt gebruik van conversational AI en een omnichannel communicatieplatform om de manier, waarop bedrijven met hun klanten communiceren fundamenteel te veranderen en te verbeteren. Het bedrijf stelt klanten in staat om meer betekenisvolle klantinteracties aan te gaan, klanttevredenheid en conversies te verhogen, upselling te verbeteren en diepgaande inzichten in de conversaties te bieden. Bovendien biedt het consumenten een winkelervaring binnen WhatsApp, met de mogelijkheid om daar bijvoorbeeld ook te betalen. De oplossingen van Conversation24 worden reeds gebruikt door een aantal gerenommeerde wereldwijde merken, waardoor de organisatie een koploper is geworden in de sterk groeiende domeinen van lead conversie en conversational commerce.

Lead conversie en conversational commerce

Het potentieel van lead conversie en conversational commerce is groot. Naarmate consumenten alsmaar veeleisender worden en kortere aandachtsvelden hebben, zoeken bedrijven over de hele wereld naar innovatieve manieren om gepersonaliseerde, naadloze en real time interacties aan hun consumenten te bieden. Het platform van Conversation24 speelt in op deze behoeftes en stelt bedrijven in staat om daarbovenop ongeëvenaarde conversiepercentages en klanttevredenheidsscores te behalen.

Internationale groei

Met de investering wordt de verdere internationale groei van Conversation24 verder gestimuleerd. “We zijn verheugd om samen te werken met Conversation24 in deze fascinerende fase van hun groei”, aldus Jorg van der Heijden, Partner bij Holland Capital. “Hun baanbrekende leadconversie- en conversational commerce-technologie heeft al een aanzienlijke impact getoond in verschillende sectoren. We zijn ervan overtuigd dat deze investering Conversation24 zal helpen nieuwe hoogtes te bereiken. Als pioniers in het bevorderen van innovatieve technologieën zien we dan ook het potentieel van Conversation24 en haar vitale rol bij het vormgeven van de toekomst van consumentenervaring en -betrokkenheid.”

Nick Blom, CEO en oprichter van Conversation24: “Terwijl Conversation24 haar groeitraject voortzet met de steun van Holland Capital, kunnen bedrijven wereldwijd anticiperen op een nieuw tijdperk van klantinteracties welke worden gekenmerkt door ongeëvenaarde personalisatie en verbeterde gebruikerservaringen. Deze financieringsronde zal ons helpen om de mogelijkheden van ons platform naar alle consumentgerichte ondernemingen te brengen.”

Over Conversation24

Conversation24 is een baanbrekend omnichannel communicatieplatform met een focus op Lead Conversion, Conversational Commerce en Live Chat. Via het geavanceerde platform stelt Conversation24 bedrijven in staat om op een betere, snellere en meer kwalitatieve manier met consumenten te communiceren binnen het kanaal naar keuze van de consument.

Over Holland Capital

In de afgelopen 40 jaar heeft Holland Capital op verantwoorde en succesvolle wijze geïnvesteerd in meer dan 160 veelbelovende bedrijven die industrieën hervormen en wereldwijde innovatie stimuleren. Met een duidelijke investeringsstrategie is het actief in de aantrekkelijke groeimarkten technologie, gezondheidszorg en food & agri. Het ervaren en betrokken investeringsteam begrijpt wat ondernemerschap inhoudt. Ze streven naar een open, duurzame en professionele relatie met de managementteams van de bedrijven waarin ze investeren, met als gemeenschappelijk doel groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk van succesvolle ondernemers.

Interview met Margot Engels

Interview met Margot Engels

Investeren in healthcare kent vooren nadelen. Naast een financieel aspect weegt de maatschappelijke verantwoordelijkheid minstens zo zwaar. Inhoudelijke kennis van het product, de sector en de bewegingen van de markt zijn dan ook van essentieel belang, weet ook Margot Engels.

Kids Lodge neemt BSO Wijs! over

Kids Lodge neemt BSO Wijs! over

Kids Lodge neemt BSO Wijs! over Amsterdam/ Houten, 21 maart 2024 - Ons portfoliobedrijf Kids Lodge neemt kinderopvangorganisatie BSO Wijs! over. Door de overname breidt Kids Lodge haar kinderopvang activiteiten in de regio Utrecht verder uit.   BuitenSpeelOpvang (BSO)...

Vacature: Office Manager

Vacature: Office Manager

Wij zijn per 1 mei 2024 (i.v.m. zwangerschapsverlof) op zoek naar een representatieve, enthousiaste office manager, die het uitdagend vindt om in een dynamische omgeving te werken.

Complementair duo op de sofa

Complementair duo op de sofa

Managing partners Hubert Verbeek en Ewout Prins leren andere ondernemers het liefst kennen via ‘sofasessies’. Laagdrempelige sessies waarin vooral persoonlijke vragen gesteld worden. Voor het eerst in het 40-jarig bestaan van Holland Capital nemen ze nu zelf plaats op de sofa.

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Köningsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120

Contact
info@hollandcapital.nl