Yenlo

Yenlo is de integratie specialist op het gebied van API- en ESB-technologie.

Introductie

Technology

Growth & Buy out

Over Yenlo

Yenlo is de wereldwijde integratie specialist op het gebied van digitale transformatie met open source technologie en oplossingen. Yenlo is een Platinum Value-Added Reseller (VAR) van WSO2 en is uitgeroepen tot WSO2 Partner of the Year 2018, WSO2 Partner of the Year 2019 en WSO2 Most Certified Partner van 2019. 

Met zijn Connext Platform, een complete “Integration Platform-as-a-Service” -oplossing, biedt Yenlo oplossingen voor API-beheer, Enterprise Service Bus-integraties enIdentiteits- en toegangsbeheer voor veel toonaangevende organisaties over de hele wereld. Yenlo heeft specifieke oplossingen en standaard integraties (koppelingen) voor gezondheidszorg, onderwijs, overheid, productie en logistiek op haar Connext Platform.

Waarom investeren wij in Yenlo?

Samen met Holland Capital is een groeistrategie uitgewerkt. Yenlo gaat het dienstenportfolio uitbreiden en zowel autonoom als met overnames groeien. “Het is fijn om een sterke partner te hebben die ons ondersteunt. We verwachten een enorme groei in de slagkracht van het bedrijf”, blikt Van der Zwan vooruit.

“Holland Capital bood naast een gedegen financieel fundament, de beste strategische ondersteuning. Daar hadden wij een goed gevoel bij”

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120