Yenlo en Fides bundelen krachten

Amsterdam, 21 september 2020 – Onze deelneming Yenlo (de integratiespecialist op het gebied van API- en ESB-technologie) en Fides (de AFAS migratie- en integratiepartner voor zorg en onderwijs) bundelen hun krachten. Door deze samenwerking kunnen ze de integratie voor klanten met AFAS Profit nog sneller ondersteunen, eenvoudiger maken én een betere kwaliteit garanderen. Yenlo is voornemens om de komende jaren de Buy & Build strategie door te zetten door complementaire overnames te doen in aanpalende API en ESB markten.

Om deze samenwerking te versterken, neemt Yenlo een belang in Fides. “Door deze strategische samenwerking met Yenlo zijn we in staat om onze migratie- en verbindingstechnologie naar een veel hogere capaciteit, kwaliteit en snelheid te brengen. Fides is specialist in functionele integratie en Yenlo is specialist in technische integratie; de perfecte match!” Zegt Sander Post, algemeen directeur van Fides. “Hierdoor kunnen we onze leidende positie verder uitbouwen en meegroeien met de groeidoelstelling van AFAS in zowel de zorg- als onderwijsmarkt en kunnen we onze klanten andere verbindingen bieden, zoals verbindingen met landelijke voorzieningen. Fides blijft Fides; alleen met meer ontwikkelings- en integratiekracht door de samenwerking met Yenlo”.

“Yenlo heeft een belang genomen in Fides om onze reeds bestaande integratieoplossingen aan een breder klantenbestand te kunnen leveren.” zegt Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo. “Daarnaast zijn we erg blij met de diepgaande kennis van de zorg- en onderwijsmarkt die Fides inbrengt. Met deze branchekennis zijn we in staat om meer en betere verbindingen te bieden via API- en ESB-technologie.”

Fides
Fides is de AFAS integratie-, migratie- en functioneel beheer specialist voor zorg en onderwijs. In de afgelopen jaren heeft Fides meer dan 400 zorg- en onderwijsklanten gemigreerd naar AFAS-software. In Nederland verzorgt Fides de integratie laag tussen het ERP van AFAS en verschillende EPD’s en ECD’s. Fides heeft 23 medewerkers en is gevestigd in Houten. www.fidessolutions.nl .

Yenlo
Yenlo is de wereldwijde integratiespecialist op het gebied van digitale transformatie met open source technologie en oplossingen. Yenlo is een Platinum Value-Added Reseller (VAR) van WSO2 en is uitgeroepen tot WSO2 Partner of the Year 2018, WSO2 Partner of the Year 2019 en WSO2 Most Certified Partner van 2019. Een erkenning van Yenlo’s expertise en diepgaande kennis van open bronoplossingen voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting in 2007 levert Yenlo haar diensten en oplossingen vanuit verschillende vestigingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Amerika, Canada en Sri Lanka. Met zijn Connext Platform, een complete “Integration Platform-as-a-Service” -oplossing, biedt Yenlo oplossingen voor API-beheer , Enterprise Service Bus-integraties enIdentiteits- en toegangsbeheer voor veel toonaangevende organisaties over de hele wereld. Yenlo heeft specifieke oplossingen en standaardintegraties (koppelingen) voor gezondheidszorg, onderwijs, overheid, productie en logistiek op haar Connext Platform. www.yenlo.com