Telco Accessories Group (TAG)

TAG ontwikkelt en verkoopt mobiele accessoires.

Introductie

In portfolio sinds december 2017

Technology

Growth & Buy out

Add ons

  • Knaldeals (Just in Case)
  • Linq byELEMENTS
  • Njord byELEMENTS

Over TAG

TAG, opgericht in 2008, ontwikkelt en verkoopt mobiele accessoires onder haar eigen merken Xtorm, Gecko Covers, Linq byELEMENTS, Njord byElements en Just in Case.

TAG voert een House of Brands strategie en focust zich met haar merken op the thema’s Power, Protect & Connect. 

Door continue op de nieuwste trends en innovaties in te spelen is TAG al 12 jaar in staat duurzame producten van top kwaliteit op de markt te brengen. Voor de hoge kwaliteit en het design, zijn de producten regelmatig bekroond met prijzen zoals de RedDot Design Award en de High-Tech Award.

Waarom investeren wij in TAG?

De investering stelt TAG in staat om zowel organisch als middels een buy-and-build strategie haar groeiambities te realiseren. De onderneming zal zich richten op de overname van mobiele accessoire providers en het ontwikkelen van een eigen technologieën waarmee het productaanbod wordt uitgebreid.

“TAG bevindt zich in een omvangrijke markt, waarbinnen zij een groot netwerk én goede positie bij online en offline retailers en marktplaatsen heeft. Daarnaast biedt de uitgebreide product kennis binnen TAG een geweldige kans om inhouse technologieën te ontwikkelen. Samen met het management, willen wij TAG laten uitgroeien tot een technologie gedreven House of Brands met een breed assortiment”, aldus Hubert Verbeek, Managing Partner Holland Capital.

Add on

Telco portfolio bedrijf Holland Capital

“Wij staan klaar om een buy-and-build strategie uit te werken. We zien hierbij in Holland Capital een partner met veel ervaring, die onze organisatie naar een volgende fase kan brengen.”

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120