HMCC

HMCC zet zich in voor het verbeteren van de bereikbaarheid van huisartspraktijken en klinieken.

Introductie

In portfolio sinds november 2023

Healthcare

Venture & Growth

Over HMCC

HMCC is een toonaangevend medisch callcenter dat zich inzet voor het verbeteren van de connectiviteit tussen zorgverleners en hun patiënten. Met een focus op het efficiënt afhandelen van patiëntenvragen tijdens het eerste telefonische contact, biedt HMCC een oplossing voor de toenemende zorgvraag en het huidige tekort aan zorgpersoneel. Dit verbetert de toegankelijkheid van huisartsenpraktijken en klinieken, waardoor er meer tijd is voor directe patiëntenzorg.

Met een team van deskundige zorgprofessionals richt HMCC zich niet alleen op het verbeteren van de bereikbaarheid, maar ook op het bieden van kwalitatieve zorg op afstand. Al tientallen huisartsenpraktijken en klinieken maken gebruik van de diensten van HMCC.

Waarom investeren wij in HMCC?

Met de investering kan HMCC haar diensten en technologieën verder ontwikkelen en uitbreiden, om zo beter te voldoen aan de groeiende behoefte van zorg op afstand.

“De aanpak van HMCC draagt bij aan het verbeteren van de bereikbaarheid van de huisartsenpraktijk voor de patiënt en het verlaagt de werkdruk op de praktijk. We zijn enthousiast om te investeren in een onderneming die centraal staat in het efficiënt faciliteren van zorg op afstand. ” Jan-Frens van Giessel, partner Holland Capital.

“Dankzij de investering van Holland Capital kunnen we onze diensten uitbreiden en de technologie verder ontwikkelen om aan de groeiende behoeften van zorg op afstand te voldoen.”

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120