Defibrion

Defibrion is een snelgroeiende leverancier van AED’s en andere producten en diensten op het vlak van bedrijfshulpverlening.

Logo Defribrion

Introductie

In portfolio sinds september 2019

Healthcare

Growth & Buy-out

Add ons

  • DefibSolutions (2022)

Over Defibrion

In een vergrijzende samenleving neemt het belang van preventieve zorg- en veiligheidsmiddelen op de werkvloer en in de openbare ruimte sterk toe. Daardoor stijgt de vraag naar AED’s, wat in Nederland heeft geleid tot een hoge ‘AED dichtheid’. In omringende landen is deze ontwikkeling ook ingezet en verwacht Defibrion veel te kunnen bijdragen aan de toename van het aantal AEDs in publieke- en bedrijfsgebouwen.

Als leverancier van AED’s en producten en diensten op het vlak van bedrijfshulpverlening is Defibrion een snelgroeiende speler.  Klanten kunnen bij de onderneming terecht voor veiligheidsproducten, diensten en advies. Defibrion is met haar dienstverlening dominant geworden in West-Europa en met haar producten wereldwijd actief. De laatste jaren groeien ook de activiteiten in Noord-Amerika sterk.

Met de toetreding van DefibSolutions in 2022, is Defibrion in staat haar Europese klantenkring met een breder productportfolio te bedienen. Daarnaast biedt het de bedrijven de kans haar klantenbestand, in de markten waar beide bedrijven actief zijn, te vergroten.

Waarom investeren wij in Defibrion?

De investering van Holland Capital stelt de organisatie in staat haar productaanbod te verbreden, geografisch uit te breiden en overnames te doen in zowel Nederland als Europa. 

“We opereren in een gefragmenteerde markt. Met een buy-and-build strategie kunnen we ons marktaandeel versneld vergroten. Enerzijds zien we kansen om internationaal onze bestaande activiteiten via overnames uit te breiden. Daarnaast willen we via buy-and-build onze health en safety product- en dienstenportefeuille verbreden.

Add on

“We zien Holland Capital als een zeer ervaren partij die ons gaat helpen deze strategie succesvol uit te rollen.”

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120