Curess

Specialistische Ambulante Jeugdzorg  en richt zich op het versterken van gezinnen door middel van praktische en direct toepasbare hulp. 

Curess - portfolio Holland Capital

Introductie

In portfolio: juni 2024

Healthcare

Growth & Buy out

Over Curess

Curess biedt specialistische Ambulante Jeugdzorg (zoals intensieve systeembegeleiding, ambulante spoedhulp, perspectiefonderzoek en co-ouderschapsonderzoeken) en richt zich op het versterken van gezinnen door middel van praktische en direct toepasbare hulp. Curess werkt zonder wachtlijsten en kan snel op- en afschalen om de gewenste zorg snel en met hoge kwaliteit uit te voeren. De organisatie doet dit door zelf ontwikkelde software toe te passen die de kernprocessen (zoals planning) ondersteunen en daarmee administratieve druk verminderen. Door gebruik te maken van deze persoonlijke en innovatieve methoden streeft Curess naar een veilige en ondersteunende omgeving voor kinderen en hun families. Curess is actief in de regio’s Twente, Midden-IJssel, Oost-Veluwe, Noord-Veluwe, Achterhoek en Zuid-Drenthe.

Waarom investeren wij in Caress?

Met deze strategische samenwerking heeft Curess een partner gevonden om haar ambitieuze strategische doelen te behalen.

De participatie in Curess past binnen de strategie van Holland Capital om te investeren in ondernemingen die bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen en waarde creëren voor de samenleving. Met deze investering zet Holland Capital een belangrijke stap in het verder versterken van haar portfolio binnen de zorgsector.

Eddy de Bruin, CEO van Curess, verklaart: Met de steun van Holland Capital kunnen we onze ambities realiseren en nog meer jongeren en gezinnen helpen. Met hun expertise en middelen zijn we nog beter in staat om onze impact op het gebied van jeugdzorg aanzienlijk te vergroten. Wij zijn vastbesloten om met onze toegewijde professionals, zonder wachtlijsten, gezinnen de hulp te bieden die nodig is om weer beter te leren samenleven.”

Margot Engels, Healthcare Partner bij Holland Capital, voegt toe:Wij zijn trots om Curess toe te voegen aan ons portfolio. Curess levert cruciale ondersteuning aan gezinnen op een innovatieve manier, en wij kijken ernaar uit om samen te werken aan de groeiambities en de verdere professionalisering van hun diensten. Onze gezamenlijke visie is om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.”

“Met de expertise en middelen van Holland Capital zijn we nog beter in staat om onze impact op het gebied van jeugdzorg aanzienlijk te vergroten.

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120