Attenza

Attenza is een thuiszorg organisatie gespecialiseerd in palliatieve terminale zorg.

Introductie

In portfolio sinds juni 2023

Healthcare

Growth & Buy-out

Over Attenza

De vergrijzende bevolking in Nederland en de toename van het aantal ouderen dat thuis woont, zorgen voor een verhoogde vraag naar palliatieve en terminale zorg aan huis. 

Attenza biedt deze zorg aan cliënten die de wens hebben om thuis te sterven en een intensieve zorgbehoefte hebben. 

Attenza zet zich in met als missie ervoor te zorgen dat iedereen in de laatste weken van zijn of haar leven thuis comfortabel kan doorbrengen. Dit maakt ze mogelijk door een snelle en effectieve inzet van een klein team van deskundige zorgverleners per cliënt.

Attenza is in staat deze zorg snel op- en af te schalen en is tot 24 uur per dag aanwezig met een klein team van zorgverleners om de cliënt comfort en kwaliteit te bieden in de laatste levensfase. De organisatie maakt gebruik van een eigen ontwikkelde software applicatie die bijdraagt aan het succes en de zelforganisatie van het team, de kwaliteit van zorg en de snelle inzet.

Waarom investeren wij in Attenza?

Door de krachtenbundeling met Holland Capital kan Attenza haar zorgverlening verder laten groeien waardoor er een landelijke dekking ontstaat.

Wat Attenza uniek maakt is een eigen app die zorgverleners voorziet van de zorgvragen die binnenkomen en hen helpt bij het inplannen van diensten. Dit verlaagt de overheadkosten, verhoogt de productiviteit en verbetert de zorg.

“We zijn trots op het unieke concept dat we met Attenza hebben neergezet, en de impact die we daarmee hebben op de levens van mensen. Het aantreden van Holland Capital is een volgende stap in de ambitie van Attenza om deze zorgvorm landelijk te gaan aanbieden.”

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120