Met onze Venture & Growth investeringen helpen wij scale-ups sneller naar de volgende fase te brengen.

7

Scale-ups

Investeren in scale-ups vergt visie, expertise en durf. Juist door de unieke en krachtige combinatie van kennis en ervaring in zowel private equity als venture investeringen, maakt Holland Capital dé financiële en strategische partner voor scale-ups.

Samen met de ondernemers creëren wij economische en maatschappelijk waarde, binnen de technology en healthcare. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Venture & Growth

Bij ons gaat het verder dan alleen financieren. Holland Capital begrijpt ondernemers en wat ze willen. Wij begrijpen hoe een scale-up de volgende stap kan zetten en de groeicurve te versnellen. Samen met het managementteam denken wij actief mee met strategische keuzes, zoals internationalisering, buy & build scenario’s, het aangaan van partnerships en met welke strategie de ondernemer kan opschalen. Na de investering begint het eigenlijk pas.

Team & netwerk

Als ondernemer en founder weet je alle ins & outs van het product, de dienst en/of technologie. Doordat wij met gespecialiseerde teams werken weten we goed wat er speelt in de markt en welke trends er zijn. Daarnaast beschikken we over uitgebreide netwerken van industry experts en collega-ondernemers, die we graag delen met onze bedrijven. Dit stelt hen in staat om waardevolle connecties te leggen, nieuwe kansen te verkennen en hun zakelijke mogelijkheden te vergroten.

Een snellere groei van uw bedrijf realiseren kan worden bereikt met een financiering
van een venture capital investeerder. Dit kan weleens de beste eerste stap zijn om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Scale-ups under management

Founded

Venture & Growth Investments

Offices

Members Venture & Growth team

Recente investeringen

Venture & Growth team

Jan Frens van Giessel, Partner Venture & Growth Healthcare_Holland Capital

Jan Frens van Giessel

Partner
Venture & Growth Healthcare

Thomas Batsleer-Investment Manager - Holland Captial - Venture and Growth Technology

Thomas Batsleer

Investment Manager
Venture & Growth Technology

Ayse Cilek-Investment Analyst V&G Healthcare-Holland Capital

Ayse Cilek

Investment Analyst
Venture & Growth Healthcare

Jorg van der Heijden-Partner Holland Capital Venture & Growth Technology

Jorg van der Heijden

Partner
Venture & Growth Technology

Nieuws

Holland Capital genomineerd voor 4 M&A Award!

Holland Capital genomineerd voor 4 M&A Award!

Holland Capital genomineerd voor 4 M&A Awards. Marijn Silvis genomineerd voor Best Young PE Manager. Valori genomineerd voor Best Small Cap Deal. Best Venture & Growth Capital Provider. Best Private Equity House Lower Mid-Market.

Kids Lodge bundelt krachten met kinderopvangorganisatie De Bereboot

Kids Lodge bundelt krachten met kinderopvangorganisatie De Bereboot

Kids Lodge bundelt krachten met kinderopvangorganisatie                    De Bereboot Amsterdam, 20 november 2023 – Kids Lodge gaat samenwerken met De Bereboot. Door de krachtenbundeling, die door Holland Capital mogelijk wordt gemaakt, breidt Kids Lodge haar...

HMCC trekt investeerder Holland Capital aan voor verdere groei

HMCC trekt investeerder Holland Capital aan voor verdere groei

HMCC trekt investeerder Holland Capital aan voor verdere groei Amsterdam, 2 november 2023 – Investeringsmaatschappij Holland Capital investeert in HMCC Medical Group (HMCC), een dienstverlener die op afstand ondersteuning biedt voor de eerstelijns zorg.  De...

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 311 94 11

 

Düsseldorf
Inselstraße 34
40479 Düsseldorf
+49 (0) 211 43 63 69 01