Yes We Can Clinics

Yes We Can Clinics (YWCC) is de grootste en één van de meest effectieve jeugdklinieken voor jongeren van 13-23 jaar die kampen met ernstige psychische en psychiatrische problemen, verslavingen en gedragsproblemen.

Introductie

In portfolio sinds juli 2021

Healthcare

Growth & Buy-out

Add ons

Over Yes We Can Clinics

Yes We Can Clinics is een onderdeel van de Yes We Can Healthcare Group en is de grootste en één van de meest effectieve jeugdklinieken van Nederland en ver daarbuiten. Yes We Can Healthcare Group heeft ook een internationale tak: Yes We Can Youth Clinics, hier worden jongeren van over de hele wereld – inmiddels uit meer dan 50 landen – behandeld volgens de unieke Yes We Can behandelmethode. 

Yes We Can Clinics is in 2011 gestart om absolute veiligheid en een zeer effectieve behandeling te bieden aan jongeren van 13-23 jaar die kampen met ernstige psychische en psychiatrische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. 

Waar traditionele zorg geen oplossing is, lukt het Yes We Can Clinics een groot gedeelte van de jongeren te behandelen én te begeleiden naar een nieuw en gezond leven. Yes We Can Clinics ziet de complexiteit van de problemen bij jongeren toenemen. Waar gedragsproblemen en verslaving dominant waren in de vroegere jaren zien we bij Yes We Can Clinics een explosieve toename van jongeren die kampen met depressiviteit, (seksueel) geweld, persoonlijkheids- en eetproblematiek en ernstige game-verslaving.

Waarom investeren wij in Yes We can clinics?

Yes We Can Clinics kreeg jarenlang van ouders, jongeren en verschillende partners (zoals gemeenten, verzekeraars en overheid) het aanhoudende verzoek om, naast klinische zorg, ook naar andere onderdelen van de zorg te kijken die bij kunnen dragen aan het herstel van jongeren en hun families. 

De groeiambities van Yes We Can Clinics vertalen zich in nieuwe initiatieven, zoals; uitbreiding van noodzakelijke klinische zorg voor jongeren, eigen beschermd wonen voorzieningen en intensieve ambulante dagbehandeling..

Met de investering  kunnen de gestelde groeiambities gerealiseerd worden.

Add on

“Wij zijn op zoek gegaan naar een partner die gelooft in de zorgvisie van Yes We Can Healthcare Group en die ons kan helpen bij het realiseren van onze gestelde groeiambitie om de leidende jeugdkliniek binnen Europa te worden.”

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120