USoft

USoft biedt organisaties een low-code ontwikkelplatform voor het ontwikkelen en herontwerpen van bedrijfskritische systemen.

Introductie

In portfolio sinds februari 2020

Technology

Growth & Buy-out

Over USoft

USoft zorgt ervoor dat de back-end systemen stabiel, goed te onderhouden en schaalbaar zijn. Of het nu gaat om herbouw of nieuwbouw van kernsystemen, klanten kunnen met het low-code platform van USoft zelf aan de slag met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Usoft zorgt ervoor dat de back-end systemen stabiel, goed te onderhouden en schaalbaar zijn.

USoft software en low-code platform wordt wereldwijd gebruikt bij de overheid, luchtvaart, onderwijs, financiële dienstverlening, transport en logistiek.

Low-code is een perfecte manier om versnelling in automatisering te brengen. De eerste golf van low-code is vooral gericht op apps voor eindgebruikers. Steeds vaker blijkt echter dat er een veelvoud aan complexere automatiseringsvraagstukken achter deze apps zit. 

Waarom investeren wij in USoft?

USoft bestaat al ruim dertig jaar en bevindt zich in een snelgroeiende, gefragmenteerde markt die continu aan verandering onderhevig is.  We zien USoft als een veelbelovend platform met enorme groeikansen vanuit de techniek en ondersteunende diensten.

“In Holland Capital hebben wij de partner gevonden die ons kan helpen duidelijke strategische keuzes te maken.”

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120