Supply Chain Group

Supply Chain Group is specialist in de digitalisering van agrifood waardeketens

Supply Chain Group

Introductie

In portfolio sinds juli 2023

Agrifood-Tech

Growth & Buy-out

Over Supply Chain Company

De sleutel voor succesvolle digitalisering ligt bij het combineren van software implementatie met een goede business implementatie. Supply Chain Group biedt beide componenten, met diepgaande kennis van de agrifood markt en een indrukwekkend track record bij internationaal leidende bedrijven. Op het gebied van business implementatie ligt de focus op het goed voorbereiden van organisaties, bedrijfsprocessen en master data voor een succesvolle implementatie en ingebruikname van business systemen waaronder ERP en andere supply chain toepassingen. Daarnaast is Supply Chain Group implementatiepartner van gerenommeerde supply chain planning solutions zoals Relex, Optimity en More Optimal.

Waarom investeren wij in Supply Chain Company?

Vanuit onze ervaringen in de technologie en healthcare sectoren zien we grote kansen in de agrifood sector. Technologie speelt een steeds grotere rol in de vraag om de wereld op een duurzame manier te blijven voeden en controle te houden over de waardeketen. Daarnaast speelt voeding een steeds belangrijkere rol in de preventie van ziektes en bij het naleven van een gezonde levensstijl. De agrifood markt maakt een snelle ontwikkeling door in de digitalisering van haar waardeketen. De unieke eigenschappen van de agrifood markt vragen om een gespecialiseerde aanpak door technologiepartners die de wensen, processen en complexiteiten van de sector begrijpen.

“In Holland Capital hebben wij een waardevolle partner gevonden, die met haar ervaringen in het bouwen aan software implementatie spelers en het doen van add-on acquisities actief bij kan dragen aan het realiseren van onze ambities, zowel vanuit onze huidige kantoren als ook in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk”.

Agrifood portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120