Opdidakt

Opdidakt is een gecertificeerd full-service leer- en ontwikkelingsbureau dat ondersteuning biedt aan ontwikkeling en begeleiding van kinderen.

Introductie

In portfolio sinds 2012

Healthcare

Venture & Growth

Over Opdidakt

Opdidakt, opgericht in 1998 door Henk van de Water, is een gecertificeerd full-service leer- en ontwikkelingsbureau dat ondersteuning biedt aan ontwikkeling en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 4 tot 21 jaar. Met vestigingen in Heesch, Gemert, Rosmalen, Etten-leur, Boxmeer, Sevenum en Druten/Tiel kan Opdidakt in grote delen van Noord-Brabant, Noord-Limburg en Gelderland gepaste zorg aanbieden.

Opdidakt biedt hoogwaardige begeleiding van kinderen met studie/leerproblemen en (licht) psychische problemen. Het brede dienstenpakket bestaat uit diensten als Ernstige Enkelvoudige Dyslexie (EED), 1e lijns psychologie, remedial teaching, huiswerk- en studiebegeleiding, testen en onderzoek en sociaal-emotionele begeleiding. Opdidakt begeleidt kinderen in samenwerking met schoolinstellingen en individuele ouders. Kenmerkend voor Opdidakt is het kwalitatief hoogstaande dienstenpakket dat verzorgd wordt door vakkundig en toegewijd personeel.

Waarom investeerden wij in Opdidakt?

 “Opdidakt bevindt zich in een interessante en dynamische markt waarin een toenemende aandacht en erkenning bestaat voor gezondheid- en leerproblemen bij kinderen en de mogelijke behandeling daarvan.

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120