Intercept

Intercept is een toonaangevende Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), helpt Independent Software Vendors (ISV´s) met het cloudificeren van hun applicaties en software.

Introductie

In portfolio sinds januari 2021

Technology

Venture & Growth

Over Intercept

Intercept is al jaren een erkende partner voor Microsoft en werd recent uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year 2020. De Cloud Solution Provider heeft zich volledig toegespitst op Microsoft Azure en is op dat gebied een van de meest prominente spelers in Europa. Intercept helpt met name onafhankelijke software leveranciers (ISVs) te transformeren en te moderniseren door software en applicaties naar de Azure-cloud te brengen. Bovendien helpt Intercept bedrijven met automatisering, ontwikkeling en beveiliging van software in de Microsoft Azure cloud.

De wereldwijde public cloud markt groeide de laatste jaren razendsnel. Internationaal is Amazon (AWS) de marktleider, Microsoft (Azure) is echter aan een inhaalslag bezig en groeit bijna twee keer zo snel als Amazon. In Nederland is Microsoft reeds de meest dominante, gedreven door toename in de adoptie en gebruik van cloud -applicaties, -infrastructuur en -services. Daarnaast is er een sterk toenemende vraag  naar technologieën zoals AI, Machine Learning en 5G, die allemaal een cloud infrastructuur vereisen. 

Waarom investeren wij in Intercept?

Met Holland Capital kan Intercept haar product- en dienstenportfolio verder (internationaal) uitbreiden. 

“Met Holland Capital kunnen we onze dienstenportfolio opschalen en onze internationale groeiambities realiseren. Holland Capital heeft expertise in het juist positioneren van snel groeiende bedrijven. Ze zijn dan ook een waardevolle partner in deze nieuwe groeifase van Intercept.”

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120