Investeringsdatum

Dec 2021

Sector

Healthcare

Strategie

Buy & Build

““De expertise van Holland Capital op het gebied van Healthcare kunnen we goed inzetten om onze groeiambities te realiseren. Zo willen we het FunctioneringsProfiel verder ontwikkelen, het aantal locaties en regio’s uitbreiden en groeien via selectieve overnames.”

Over YOEP

YOEP biedt een breed aanbod van integrale jeugdhulp en (ambulante) GGZ aan kinderen, jongvolwassenen en volwassenen, zowel basis als gespecialiseerd geestelijke gezondheidszorg. De zorg wordt verleent door ruim 250 medewerkers en met behulp van een zelfontwikkelde e-health applicatie, het Functioneringsprofiel.

Eerder sloten Ad Astra (begeleiding en jeugdhulp), De Praktische GGZ (ambulante geestelijke gezondheidszorg) en Groei & Glunder (ambulante begeleiding) zich aan bij YOEP.

De organisatie is actief in de regio’s Zuid-Holland Zuid, Midden-Holland, Haaglanden, Holland Rijnland, regio Amsterdam, Amstelland, Kennemerland, Zaanstreek-Waterland, Haarlemmermeer en Gooi & Vechtstreek.

Investeren in YOEP

YOEP ontwikkelde haar eigen innovatie en transformatie platform, het FunctioneringsProfiel. Deze e-health app wordt gebruikt voor screening, pre-diagnose en monitoring en om het functioneren van een kind snel en compleet in kaart te brengen.

Door krachtenbundeling breidt YOEP haar activiteiten en specialisatie uit en versterkt ze haar positie. Voor cliënten ontstaat een organisatie met een breed aanbod van integrale (jeugd) hulp en GGZ, welke van grote toegevoegde waarde is voor de zorg. Door samenwerkingen kan er nog meer bijgedragen worden aan effectieve en betaalbare (jeugd)zorg.

Add ons

  • Strategie: Buy & Build

    • Add on: Ad Astra

    • Add on: De Praktische GGZ

    • Add on: Groei & Glunder

Healthcare portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120