Cuccibu

Cuccibu is een gerenommeerde adviesorganisatie op het vlak van risicomanagement met een focus op Privacy en Security consultancy.

Introductie

In portfolio sinds december 2022

Technology

Growth & Buy-out

Add ons

Over Cuccibu

Cuccibu, opgericht in 2014, heeft in de afgelopen 8 jaar een sterke naam opgebouwd in de wereld van informatiebeveiliging, cyber security en privacy consultancy. Met meer dan 100 consultants en met kantoren in Eindhoven en Delft is Cuccibu een die hoofdzakelijk actief is in de publieke sector (overheid, zorg en onderwijs).

Door de krachtenbundeling met QSN ontstaat een uitgebreid dienstenaanbod waarmee zowel publieke als commerciële klanten volledig kunnen worden bediend. Daarnaast biedt de samenwerking medewerkers de kans zich breder te ontwikkelen. Gezamenlijk kunnen beide bedrijven een nog belangrijkere rol spelen in deze sterk groeiende en jonge markt. De investering van Holland Capital zorgt er voor dat de ambitieuze groeiambities gerealiseerd kunnen worden.

Waarom investeren wij in Cuccibu?

Digitalisering binnen organisaties, toenemende wet- en regelgeving en de groei van het aantal cyber aanvallen zorgen ervoor dat risico management een enorme vlucht maakt. Cuccibu en QSN ontwikkelen, implementeren en beheren op maat gemaakte risico management systemen voor klanten binnen diverse categorieën zoals privacy, informatiebeveiliging, cyber security, kwaliteitsmanagement, arbo veiligheid en duurzaamheid.

Cuccibu en QSN zijn spelers die voorop lopen in de markt van risico management. Door de krachtenbundeling kunnen de bedrijven versneld groeien en hun leidende positie in deze nog jonge markt verder uitbouwen.

Add on

“We zijn niet over één nacht ijs gegaan bij de keuze voor een partij, waarbij het geloof in een krachtige samenwerking op basis van onze kernwaarden doorslaggevend is geweest. Holland Capital biedt ons de mogelijkheid om de Cuccibu propositie te verstevigen en onze ambities te verwezenlijken. Voor onze collega’s betekent deze stap meer mogelijkheden voor ontwikkeling, terwijl onze klanten een sterker dienstenportfolio mogen verwachten”.

Technology portfolio

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Königsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120