Growth & Buy-Out        Samen bouwen aan een sterke toekomst

 

7

Growth & Buy-out

Ondernemen is consistent groei waarmaken met een doordachte strategie. Onze focus ligt op winstgevende ondernemingen, die een volgende fase in hun groei kunnen gaan realiseren. Om deze mogelijkheden te realiseren dienen ze een professionaliseringsslag te maken en hebben ze extra kapitaal nodig. Wij werken actief met deze ondernemers samen aan de strategische ontwikkeling van hun onderneming, ondersteunen hen bij operationele verbeteringen en financieren buy-out en groei trajecten. Door onder andere buy & build activiteiten, internationalisering en het aangaan van partnerships, creëren we samen waarde en helpen we ondernemingen naar een volgende fase.

Sectoren

Met een heldere investeringsstrategie spelen wij in op meerjarige trends in aantrekkelijke groeimarkten binnen de sectoren Healthcare, Technology en Agrifood-Tech.

We komen graag in contact met Nederlandse en Duitse ondernemingen die een onderscheidende marktpositie innemen, over groeipotentie beschikken en die succesvol acteren op maatschappelijke ontwikkelingen.

Team & netwerk

Binnen Holland Capital werken wij met gespecialiseerde teams. Hierdoor weten we wat er speelt en welke partijen opereren  binnen de marktsectoren waarin wij actief zijn.  

Met ons uitgebreide netwerk van industry experts en collega-ondernemers creëren wij waardevolle connecties en bieden wij de mogelijkheid om nieuwe kansen te verkennen en zakelijke mogelijkheden te vergroten.

“Wij begrijpen de uitdagingen en kansen
die ondernemers tegenkomen en werken samen aan oplossingen en groeistrategieën.”

Assets under management

Founded

Investments

Offices

Buy-Out Team members

Recente investeringen

Growth & Buy-out team

Philip Wilms

Investment Director
Growth & Buy-Out Technology

Dennis Mohnen

Investment Director
Growth & Buy-Out Healthcare

Margot Engels

Operational Partner & CEO
Growth & Buy-Out Healthcare

Matthias Altmann

Investment Associate
Growth & Buy-Out Technology

Nieuws

Office Manager (tijdelijk)

Office Manager (tijdelijk)

Wij zijn per 1 mei 2024 (i.v.m. zwangerschapsverlof) op zoek naar een representatieve, enthousiaste office manager, die het uitdagend vindt om in een dynamische omgeving te werken. Enthousiaste Office Manager Je zorgt voor alle organisatorische en facilitaire zaken...

Complementair duo op de sofa

Complementair duo op de sofa

Managing partners Hubert Verbeek en Ewout Prins leren andere ondernemers het liefst kennen via ‘sofasessies’. Laagdrempelige sessies waarin vooral persoonlijke vragen gesteld worden. Voor het eerst in het 40-jarig bestaan van Holland Capital nemen ze nu zelf plaats op de sofa.

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust Amsterdam/ Amstelveen, 23  januari 2024 - Holland Capital investeert in Adjust, een gerenommeerd inkoop- en contractmanagement adviesbureau voor de publieke, semipublieke en private sector. De investering van...

Holland Capital Groth and Buy-out

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 311 94 11

 

Düsseldorf
Inselstraße 34
40479 Düsseldorf
+49 (0) 211 43 63 69 01