Wortell biedt haar klanten nu ook Intelligent Communications met de overname van Videobutler

Wortell biedt haar klanten nu ook Intelligent Communications met de overname van Videobutler

Lijnden/Amsterdam, 03 februari 2020 – De moderne Cloud ICT-outsourcing partner Wortell uit Lijnden heeft bekend gemaakt per 3 februari dienstverlener Videobutler over te nemen. Videobutler biedt o.a. diensten als Boardroom as a Service en Meetingroom as a Service waarmee het digitale vergaderingen van haar klanten soepel laat verlopen.

Passie en ideeën
Videobutler is in 2007 opgericht door Remko Brilman met het idee om de klanten volledig te ontzorgen met hun video-vergaderingen. Inmiddels faciliteert Videobutler jaarlijks meer dan 21.000 videovergaderingen voor haar klanten. Wortell heeft inmiddels ruim 1,6 miljoen mensen gemigreerd naar Office 365. Deze mensen hebben allemaal de mogelijkheid om met Microsoft Teams digitaal te vergaderen. “De overname van Videobutler past daardoor perfect binnen de groeistrategie van Wortell. We kunnen al die Office 365 gebruikers nu een complete ervaring aanbieden in Microsoft Teams.”, zegt Danny Burlage, Algemeen Directeur van Wortell.

Uiterst persoonlijke dienstverlening
Videobutler maakt optimaal vergaderen en samenwerken op afstand mogelijk door het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening in combinatie met hoogwaardige video-vergaderapparatuur, waar ook ter wereld. De Videobutlers leveren deze dienst en zorgen ervoor dat iedere vergadering op tijd en storingsvrij van start gaat. Videobutler is een Social Enterprise en biedt belangrijk en verantwoordelijk werk aan mensen die vanwege een fysieke beperking moeilijk buitenshuis werk kunnen vinden. Daarnaast zorgt Videobutler met haar dienstverlening dat klanten minder hoeven te reizen. Naast de reductie van de uitstoot van CO2 worden veel klanten gelukkiger doordat zij minder vaak van huis zijn.

Naadloze ervaring
Door de overname van Videobutler kan er een naadloze ervaring aan Office 365 gebruikers geboden worden. De video- en telefoniediensten sluiten daarbij goed aan op de Modern Workplace propositie van Wortell. De modern outsourcing, apps & infra, data & AI en securityactiviteiten completeren het Wortell portfolio.

Wortell Intelligent Communications
Videobutler wordt het eerste bedrijf van de nieuwe dochter ‘Wortell Intelligent Communications B.V.’ en zal door Remko Brilman worden geleid.