Walter Balestra deelt zijn ervaringen over de snelgroeiende organisatie ZorgDomein

Amsterdam, 21 maart 2017 – Als CEO van de snelgroeiende organisatie ZorgDomein Nederland, deelde Walter Balestra tijdens de derde Holland Venture Growth Session zijn ervaringen over hoe zijn organisatie een centrale plek in het Nederlandse zorglandschap heeft verworven. Voor de aanwezigen was dit een interessante sessie over groei en innovatie in de zorgsector.

ZorgDomein Nederland is mede door Walter Balestra in 2000 opgericht vanuit het adviesbureau Plexus. Door een landelijk platform te bieden waar zorgvragers en zorgaanbieders zich kunnen verbinden wil ZorgDomein de zorg in Nederland efficiënter en kwalitatiever maken. In 2016 verliep circa 80% van alle verwijzingen van huisartsen in Nederland via ZorgDomein. Het bedrijf verwerkte vorig jaar 7,4M transacties en telt vandaag de dag 90 medewerkers. ZorgDomein heeft daarmee een centrale plek in het Nederlandse zorglandschap veroverd. Met meer dan 20 jaar ervaring in de zorg vervult Walter sinds 2006 de rol van CEO binnen ZorgDomein Nederland. Tevens is hij als investeerder betrokken bij diverse startups in de zorg. Walter heeft een achtergrond als medisch bioloog met een specialisatie in hersenonderzoek.

De sterke groei van ZorgDomein, alsmede de uitdagingen die met een dergelijke ontwikkeling gepaard gaan, stonden tijdens deze Growth Session centraal. Walter verhaalde levendig over de ontwikkeling en deelde zijn leermomenten met de aanwezigen. Het interactieve karakter inspireerde de aanwezigen, onder wie een groot aantal ondernemers van de Holland Venture deelnemingen. Het uitwisselen van ervaringen en de hands-on tips van Walter werden als zeer waardevol beschouwd.

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de Holland Venture Growth Sessions nodigen wij een succesvolle ondernemer uit om zijn ervaringen in een snelgroeiende onderneming te delen met de management teams van onze participaties. Het zijn interactieve sessies waarin het realiseren van groei centraal staat en ervaringen en tips-and-tricks worden uitgewisseld. Naar verwachting organiseren wij in het najaar de vierde Holland Venture Growth Session.

 

https://www.sectionz.nl/cms/HOLLANDVENTURE/media/img/Foto-Growth-Session-website.jpg