Relay42 versterkt Journey Orchestration-groeitraject met nieuwe benoemingen voor senior leadership

Relay42 versterkt Journey Orchestration-groeitraject met nieuwe benoemingen voor senior leadership

Amsterdam, 5 maart 2019 – Relay42, een platform voor Intelligent Journey Orchestration waarmee bedrijven het gedrag van klanten in alle kanalen kunnen spiegelen om échte één-op-één personalisatie in real-time te realiseren, verwelkomt twee nieuwe senior leaders.

In maart 2019 start Rogier van Nieuwenhuizen bij Relay42 als Chief Executive Officer. Als voormalig Executive Vice President voor EMEA bij ClickFox, Inc. en Head of EMEA Business and Strategy bij McKinsey’s Global Customer Experience Practice, versterkt Rogier de directie met zowel strategisch leiderschap als diepgaande kennis van de Customer Experience- en Journey Orchestration-markt.

“Ik kijk er naar om Relay42 te helpen zijn volledige potentieel te realiseren. Ik ben ervan overtuigd dat er een enorm potentieel is voor Intelligent Journey Orchestration — dit is de cruciale stap voor alle bedrijven die waardevollere, gepersonaliseerde relaties met hun klanten willen opbouwen. Ik ben onder de indruk van wat Relay42 hen te bieden heeft. Het is niet alleen een platform dat ongeëvenaard is in de markt, maar het bedrijf bestaat ook uit zoveel gepassioneerde en intelligente mensen — ontwikkelaars, consultants, sales professionals — die onze klanten echt succesvol willen maken,” zegt Rogier.

Met deze aanstelling zal de huidige CEO en oprichter, Tomas Salfischberger, zich verder richten op de visie en roadmap van het product, naast de internationale uitbreiding van Relay42. “Ik ben heel blij dat ik de uitvoering van de visie die we 8 jaar geleden zijn begonnen, kan versnellen en internationaliseren”, zegt Tomas. “Het is geweldig dat Relay42 in staat is om dit soort expertise aan te trekken, en ik kijk erg uit naar de mooie ontwikkelingen in de toekomst van ons bedrijf.”

Relay42 kondigt ook de aanstelling van Liesbeth Schuurbiers aan als People & Operations Director en onderdeel van het Management Team. Als voormalig HR-directeur bij Nespresso Nederland biedt Liesbeth een rijke expertise in het ontwikkelen van succesvolle teams en het drijven van een community-based en waarde gedreven cultuur in groeiende bedrijven. Liesbeth heeft jarenlange ervaring in functies als HR Manager en Business Partner, en een achtergrond in werving, selectie en arbeidsrecht. Met deze expertise zal zij haar focus richten op de groei, de performance, ontwikkeling van de mensen en cultuur binnen Relay42.

“Ik kijk er naar uit om met alle mensen van Relay42 een nog sterkere organisatie te bouwen,” zegt Liesbeth. “Er heerst hier zo’n sterke ondernemersgeest en gedrevenheid. Deze sfeer wil ik behouden en tegelijkertijd de organisatie verder laten groeien op onze kernwaarden. Ook wil ik een performance cultuur creëren waarin iedereen zich kan ontwikkelen en hoofdstukken kan toevoegen aan de reis en geschiedenis van Relay42.”