QSight IT versterkt positie met InSpark Inovativ en Sparked gaan samen verder als InSpark

Amsterdam, 7 maart 2017 – De cloud consultancybureaus en Microsoft Gold Partners inovativ en Sparked bundelen de krachten om digitale transformatie bij klanten nóg beter vorm te geven. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam InSpark.

Innovate to accelerate
InSpark innoveert, transformeert en optimaliseert processen, werkplekken en organisaties. Zo stelt InSpark haar klanten in staat het maximale uit technologie te halen. De vraag naar een full service digitale transformatie groeit hard. Organisaties zien dat alleen echte innovatie businessdoelstellingen sneller dichterbij brengt.

Laurens Frijters, Managing Director bij InSpark: “En dat is precies de ambitie van InSpark: organisaties zó inrichten dat ze sneller maar ook veiliger met de markt kunnen meebewegen én vooroplopen.”

Full service, full force
Als één organisatie wil InSpark snel uitgroeien tot de onbetwiste #1 Microsoft Business & IT-Partner. Alex Hendrikse, Managing Partner bij InSpark: “Waar Sparked al talloze moderne werkplekken, slimme data-oplossingen en business apps geïmplementeerd heeft, biedt inovativ toegevoegde waarde in het neerzetten van hybride datacenters, mobility- & security-oplossingen. Als InSpark kunnen we klanten full service en full force bedienen.”  

Unieke combinatie
In 2014 zijn QSight IT en inovativ een strategische samenwerking aangegaan met als doel security naar de cloud te brengen. “QSight IT en het nieuwe InSpark vormen een unieke combinatie in de IT-markt met name op het gebied van Microsoft, cloud, security en networking”, aldus Martijn Hakstege, CEO van QSight IT. “Een voorwaarde voor een succesvolle digitale transformatie is dat ze ‘secured’ moet plaatsvinden”, zo vertelt Martijn Hakstege verder. “Om grip te houden op data uit de informatiesystemen zijn geavanceerde technologieën als Big Data en Artificial Intelligence cruciaal. Op deze punten versterken de businessmodellen van QSight IT en InSpark elkaar.”

Vanuit de markt merkt QSight IT een duidelijke behoefte om te kunnen vertrouwen op informatiesystemen binnen een organisatie. Data is de asset van iedere onderneming en met een internet dat steeds onveiliger wordt, is het beveiligen van data een absoluut en onmisbaar belang voor elke organisatie. Door de fusie tussen inovativ en Sparked onderschrijft QSight IT haar strategie en ambitie om hét cybersecurity bedrijf van Nederland te worden.

Over InSpark
Bij InSpark werken de meeste MVP’s onder één dak van alle Microsoft partners in Europa. De 85 consultants brachten samen al ruim 500.000 gebruikers naar de cloud. InSpark werkt onder meer voor SkyTeam, Hollands Kroon, Ampelmann en Young Capital.

De directie van InSpark bestaat uit Laurens Frijters, Alex Hendrikse, Dave Kiwi en Maarten Goet. Inovativ en Sparked werden de afgelopen jaren beiden al onderscheiden als Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle.

Over QSight IT
QSight IT is een 100% Nederlands IT-bedrijf met absolute focus op security, networking, cloud & risk management. Organisaties uit de sectoren Cure & Care, Finance, Public, Manufacturing en Business Services behoren tot de klantenkring van QSight IT. Naast het leveren en integreren van informatietechnologie, biedt het bedrijf een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten.

Met een vooruitziende blik realiseert QSight IT complexe projecten. Door te onderzoeken, verkennen en een leidende positie in te nemen, begeleidt QSight IT zijn klanten in een omgeving waarin IT de business ondersteunt en security gewaarborgd is. QSight IT heeft een strategische samenwerking met InSpark, en combineert zo security, networking en storage kennis met cloud & Microsoft expertise.