Kids Lodge neemt kinderopvang Het Zonnetje over

Amsterdam / Houten, 18 december 2023 – Ons portfoliobedrjjf Kids Lodge neemt kinderopvangorganisatie  Het Zonnetje over. Door de overname breidt Kids Lodge haar kinderopvang en werkgebied in Houten verder uit.

Het Zonnetje biedt kinderopvang aan in een vertrouwde plek met persoonlijk aandacht voor het kind. De twee locaties in Houten bieden een compleet pakket aan opvangarrangementen voor ouders met kinderen. Het uitstralen van warmte, huiselijkheid, samenwerking, het kind centraal zetten en spelend leren omvat dan ook de missie van de Het Zonnetje.

De overname van Het Zonnetje is onderdeel van de gestelde groeiambities van Kids Lodge. Met de samenwerking breidt Kids Lodge haar activiteiten in Houten uit. Dit betekent dat nog meer kinderen iedere dag kunnen ontdekken, groeien en bloeien bij Kids Lodge. Na de overname van In de Rups Houten/Zeist (december 2021) en De Bereboot in Helmond (november 2023) is Het Zonnetje de volgende stap in de groeistrategie.

Louise de Ruiter (Directeur Kids Lodge):Het is mijn droom om Kids Lodge verder op de kaart te zetten. Een familiecentrum met kinderopvang waar zowel kinderen, ouders als medewerkers het naar hun zin hebben én met passie kunnen werken. Waar we er alles aan doen om de ontdekkingsreis aan te bieden voor iedereen en de ontwikkeling van het kind alsmede de medewerkers te volgen en te stimuleren. Waar we ontzorgen en ontmoeten heel belangrijk vinden. Een plek waar je graag wilt zijn.

Nancy Prick van Wely-Beswerda (Directeur Het Zonnetjes):Wij zijn erg blij dat wij in persoonlijk contact zijn gekomen met Louise de Ruiter van Kids Lodge. Het Zonnetje en Kids Lodge zijn een hele goede aanvulling op elkaar binnen de gemeente Houten. Er ontstaan meer mogelijkheden door de kracht en de kennis van beide organisaties te bundelen. Wij kunnen elkaar versterken in onze passie voor kwalitatief goede kinderopvang.”

Over Het Zonnetje

Het Zonnetje is opgericht in 1988 vanuit een gastouderschap en groeide snel uit tot een kinderdagverblijf met een passie voor het werken met kinderen. De kinderopvang biedt met een team van 50 medewerkers opvang aan circa 250 kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar vanuit twee locaties in Houten.

Over Kidslodge

Kids Lodge is opgericht in 2009 en biedt met een team van meer dan 260 medewerkers opvang aan circa 1.250 kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar. Naast opvang biedt Kids Lodge ook een Party Lodge, Sport Lodge en Family Lodge aan om zichzelf ook als familiecentrum neer te zetten. Met locaties in Houten, IJsselstein, Zeist en Bunnik is Kids Lodge een bekende naam in de regio Utrecht.

Over Holland Capital

Holland Capital heeft in de afgelopen 40 jaar op een verantwoorde en succesvolle wijze in meer dan 180 Nederlandse MKB-ondernemingen geïnvesteerd. Met een heldere investeringsstrategie is zij actief in de aantrekkelijke groeimarkten Healthcare, Technology en Agrifood. Het ervaren en betrokken investeringsteam weet wat ondernemen is. Ze streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met de managementteams van de bedrijven waar zij in investeert, met het gezamenlijke doel om groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk aan succesvolle ondernemers. Holland Capital is sinds september 2021 als aandeelhouder betrokken bij Kids Lodge. Ze ondersteunt de organisatie actief bij zowel de operationele als de strategische ontwikkeling van het bedrijf.

Complementair duo op de sofa

Complementair duo op de sofa

Managing partners Hubert Verbeek en Ewout Prins leren andere ondernemers het liefst kennen via ‘sofasessies’. Laagdrempelige sessies waarin vooral persoonlijke vragen gesteld worden. Voor het eerst in het 40-jarig bestaan van Holland Capital nemen ze nu zelf plaats op de sofa.

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust Amsterdam/ Amstelveen, 23  januari 2024 - Holland Capital investeert in Adjust, een gerenommeerd inkoop- en contractmanagement adviesbureau voor de publieke, semipublieke en private sector. De investering van...

Emixa kondigt rebranding van gelieerde bedrijven aan

Emixa kondigt rebranding van gelieerde bedrijven aan

Emixa kondigt rebranding van gelieerde bedrijven aan Naarden, 8 januari 2024 - Ons portfoliobedrijf Emixa, de toonaangevende partner voor digitale transformatie, kondigt de rebranding aan van zijn gelieerde bedrijven onder de Emixa merknaam in de Benelux en het VK. De...

Holland Capital kijkt terug op een succesvol 2023 

Holland Capital kijkt terug op een succesvol 2023 

Holland Capital kijkt terug op een succesvol 2023  Amsterdam/Düsseldorf, 22 december 2023 – Met een heldere investeringsstrategie blijft Holland Capital actief in de aantrekkelijke groeimarkten Technology, Healthcare en Agrifood.  In 2023 hebben wij onze...

Holland Capital investeert in dataplatform voor medisch onderzoek

Holland Capital investeert in dataplatform voor medisch onderzoek

Holland Capital investeert in dataplatform voor medisch onderzoek Amsterdam, 19 december 2023 – Hollland Capital investeert in het Duitse Honic voor verdere ontwikkeling van het medische dataplatform. Met deze financiering is Honic in staat haar platform voor medische...

Holland Capital wint M&A Award!

Holland Capital wint M&A Award!

Holland Capital wint M&A Award! Amsterdam, 14 december 2023 – Investeringsmaatschappij Holland Capital wint voor het 4e jaar op rij de M&A Award in de categorie Best Venture & Growth Capital Provider. Dit jaar was de investeerder maar liefst vier maal...

Amsterdam Krijn Taconiskade 426 1087 HW Amsterdam +31 (0) 20 3119411  
Düsseldorf Köningsallee 42 40212 Düsseldorf +49 (0) 211 96290120
Contact info@hollandcapital.nl