Kids Lodge neemt BSO Wijs! over

Amsterdam/ Houten, 21 maart 2024 – Ons portfoliobedrijf Kids Lodge neemt kinderopvangorganisatie BSO Wijs! over. Door de overname breidt Kids Lodge haar kinderopvang activiteiten in de regio Utrecht verder uit.  

BuitenSpeelOpvang (BSO) Wijs! biedt met 10 vestigingen in de regio Utrecht “buitenspeelopvang” aan kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar. BSO Wijs! biedt een unieke opvang ervaring waarbij kinderen het gehele jaar door buiten in de natuur activiteiten doen, zoals hutten bouwen en verstoppertje spelen. De kinderen krijgen alle verantwoordelijkheid en vrijheid die ze helpt om zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen.

De overname van BSO Wijs! is onderdeel van de gestelde groeiambities van Kids Lodge. Met de samenwerking breidt Kids Lodge haar activiteiten verder uit in de regio Utrecht. Dit betekent dat nog meer kinderen iedere dag kunnen ontdekken, groeien en bloeien bij Kids Lodge. Na de overname van In de Rups Houten/Zeist (2021), De Bereboot in Helmond (2023), ’t Zonnetje in Houten (2023) is de samenwerking met BSO Wijs! de volgende stap in de groeistrategie.

Louise de Ruiter (Directeur Kids Lodge):Het is mijn droom om Kids Lodge verder op de kaart te zetten. Een familiecentrum met kinderopvang waar zowel kinderen, ouders als medewerkers het naar hun zin hebben én met passie kunnen werken. Waar we er alles aan doen om de ontdekkingsreis aan te bieden voor iedereen en de ontwikkeling van het kind alsmede de medewerkers te volgen en te stimuleren. Waar we ontzorgen en ontmoeten heel belangrijk vinden. Een plek waar je graag wilt zijn.”

Frija Bleijerveld en Sandra Hofhuis (Directeuren BSO Wijs!):Kinderen laten buitenspelen na-schooltijd. Dit avontuur heeft zich in 13 jaar ontwikkeld tot een stabiel bedrijf met een stevige identiteit. Nu de BSO een stevige basis heeft bereikt, voelen we dat het juiste moment is aangebroken om het stokje over te dragen aan een lokale partij die net als wij met passie een kinderopvang heeft opgezet en van plan is het concept verder te ontwikkelen en uit te breiden.”

Over BSO Wijs

BSO Wijs is opgericht in 2011 en biedt ‘BuitenSpeelOpvang’. Het uitgangspunt van BSO Wijs! is dat kinderen het hele jaar kunnen buitenspelen. Buitenspelen is een garantie voor een dag vol beweging. De coördinatie en motoriek van kinderen wordt tijdens het spelen ontwikkeld en ook het sociale aspect speelt een grote rol.

Over Kids Lodge

Kids Lodge is opgericht in 2009 en biedt met een team van meer dan 400 medewerkers opvang aan circa 2.500 kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar. Naast opvang biedt Kids Lodge ook een Party Lodge, Sport Lodge en Family Lodge aan om zichzelf ook als familiecentrum neer te zetten. Met locaties in Houten, IJsselstein, Zeist, Bunnik én Helmond is Kids Lodge een bekende naam in de regio Utrecht en daarbuiten.

Over Holland Capital

Holland Capital investeert al meer dan 40 jaar op een verantwoorde en succesvolle wijze in kansrijke Nederlandse en Duitse MKB-ondernemingen met groeiambitie. Het team begrijpt ondernemerschap en streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met de managementteams van de bedrijven waarin ze investeert, met als gemeenschappelijk doel groei te realiseren. Holland Capital heeft kantoren in Amsterdam en Düsseldorf. Met gespecialiseerde sector teams concentreert ze zich op de sectoren Healthcare, Technology en het recent toegevoegde aandachtsgebied Agrifood-Tech. Ze kent de dynamiek en kansen in deze sectoren en beschikt over een ruim netwerk. Holland Capital is sinds september 2021 als aandeelhouder betrokken bij Kids Lodge. Ze ondersteunt de organisatie actief bij zowel de operationele als de strategische ontwikkeling van het bedrijf.

Interview met Margot Engels

Interview met Margot Engels

Investeren in healthcare kent vooren nadelen. Naast een financieel aspect weegt de maatschappelijke verantwoordelijkheid minstens zo zwaar. Inhoudelijke kennis van het product, de sector en de bewegingen van de markt zijn dan ook van essentieel belang, weet ook Margot Engels.

Vacature: Office Manager

Vacature: Office Manager

Wij zijn per 1 mei 2024 (i.v.m. zwangerschapsverlof) op zoek naar een representatieve, enthousiaste office manager, die het uitdagend vindt om in een dynamische omgeving te werken.

Complementair duo op de sofa

Complementair duo op de sofa

Managing partners Hubert Verbeek en Ewout Prins leren andere ondernemers het liefst kennen via ‘sofasessies’. Laagdrempelige sessies waarin vooral persoonlijke vragen gesteld worden. Voor het eerst in het 40-jarig bestaan van Holland Capital nemen ze nu zelf plaats op de sofa.

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust

Holland Capital investeert in de groeiambities van Adjust Amsterdam/ Amstelveen, 23  januari 2024 - Holland Capital investeert in Adjust, een gerenommeerd inkoop- en contractmanagement adviesbureau voor de publieke, semipublieke en private sector. De investering van...

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Köningsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120
Contact
info@hollandcapital.nl