Kids Lodge bundelt krachten met kinderopvangorganisatie                    De Bereboot

Amsterdam, 20 november 2023 – Kids Lodge gaat samenwerken met De Bereboot. Door de krachtenbundeling, die door Holland Capital mogelijk wordt gemaakt, breidt Kids Lodge haar kinderopvang en werkgebied uit naar de regio Helmond.

De Bereboot biedt  kinderopvang aan waarbij natuur en beweging centraal staan. Met de krachtenbundeling breidt Kids Lodge haar activiteiten uit naar de regio Helmond. Dit betekent dat nog meer kinderen iedere dag kunnen ontdekken, groeien en bloeien bij Kids Lodge. Met veel passie zorgen de medewerkers ervoor dat er een breed scala aan activiteiten en workshops wordt aangeboden die de creativiteit, sociale interactie en motorische vaardigheden van de kinderen bevordert.

De krachtenbundeling met De Bereboot is onderdeel van de gestelde groeiambities van Kids Lodge. Na de overname van In de Rups (december 2021) is de overname van De Bereboot de volgende stap in de groeistrategie. Door de samenwerking rolt Kids Lodge een landelijke kinderopvang organisatie uit.

Emmy Ettema (Directeur De Bereboot): “De Bereboot heeft een uniek concept en een goede reputatie. Met de faciliteiten en mogelijkheden van Kids Lodge kunnen we dit concept met elkaar verder ontwikkelen en zijn we in staat om aan onze huidige service en kwaliteit te blijven voldoen”.

Louise de Ruiter (Directeur Kids Lodge): De Bereboot en Kids Lodge hebben dezelfde missie: kinderen ondersteunen in het ontdekken, bloeien en groeien op de opvang. Door onze krachten te bundelen staan we als organisatie sterker én kunnen we kinderen en ouders een betere en sterkere kinderopvang bieden. Tevens biedt de samenwerking onze medewerkers verdere mogelijkheden om zich te ontwikkelen.”

Over De Bereboot

In 2009 is De Bereboot in Helmond geopend, een kinderopvang waar natuur en beweging centraal staan. Er wordt opvang geboden aan circa 180 kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 13 jaar met een team van meer dan 33 toegewijde medewerkers. Een breed activiteitenpallet karakteriseert het aanbod op de kinderopvang, waar veel van de activiteiten buiten plaatsvinden.

Over Kidslodge

Kids Lodge is opgericht in 2009 en biedt met een team van meer dan 260 medewerkers opvang aan circa 1.250 kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar. Naast opvang biedt Kids Lodge ook een Party Lodge, Sport Lodge en Family Lodge aan om zichzelf ook als familiecentrum neer te zetten. Met locaties in Houten, IJsselstein, Zeist en Bunnik is Kids Lodge een bekende naam in de regio Utrecht.

Over Holland Capital

Holland Capital heeft in de afgelopen 40 jaar op een verantwoorde en succesvolle wijze in meer dan 180 Nederlandse MKB-ondernemingen geïnvesteerd. Met een heldere investeringsstrategie is zij actief in de aantrekkelijke groeimarkten Healthcare, Technology en Agrifood. Het ervaren en betrokken investeringsteam weet wat ondernemen is. Ze streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met de managementteams van de bedrijven waar zij in investeert, met het gezamenlijke doel om groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk aan succesvolle ondernemers. Holland Capital is sinds september 2021 als aandeelhouder betrokken bij Kids Lodge. Ze ondersteunt de organisatie actief bij zowel de operationele als de strategische ontwikkeling van het bedrijf.

Holland Capital investeert in Hybrid Power Units & Top Systems

Holland Capital investeert in Hybrid Power Units & Top Systems

Holland Capital investeert in Hybrid Power Units & Top Systems Amsterdam / Stadskanaal / Bodegraven, 22 april 2024 - Holland Capital investeert in Hybrid Power Units (‘HPU’) en Top Systems (‘TS’), beide bedrijven leveren energie oplossingen op basis van...

De YOEP-groep bundelt krachten met PHHaastrecht

De YOEP-groep bundelt krachten met PHHaastrecht

De YOEP-groep bundelt krachten met PHHaastrecht Amsterdam, 15 april 2024 - Onze deelneming de YOEP-groep gaat samen verder met PHHaastrecht. Door de krachtenbundeling, die door Holland Capital mogelijk wordt gemaakt, versterkt de YOEP-groep haar jeugdzorg en...

Da Vinci Laboratory Solutions versnelt groei door overname JSB

Da Vinci Laboratory Solutions versnelt groei door overname JSB

Da Vinci Laboratory Solutions versnelt groei door overname JSB Amsterdam, 10 april 2024 - Ons portfolio bedrijf Da Vinci Laboratory Solutions (Da Vinci) neemt sectorgenoot JSB over. Da Vinci en JSB zijn twee gerenommeerde bedrijven in de internationale markt voor...

Kids Lodge neemt BSO Wijs! over

Kids Lodge neemt BSO Wijs! over

Kids Lodge neemt BSO Wijs! over Amsterdam/ Houten, 21 maart 2024 - Ons portfoliobedrijf Kids Lodge neemt kinderopvangorganisatie BSO Wijs! over. Door de overname breidt Kids Lodge haar kinderopvang activiteiten in de regio Utrecht verder uit.   BuitenSpeelOpvang (BSO)...

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Köningsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120
Contact
info@hollandcapital.nl