Inspirerende Holland Venture 'Growth Session' van Menno van der Marel (Fox IT)

5 JULI 2016- De tweede Holland Venture ‘Growth Session’ stond in het teken van Cybersecurity, iets waar Fox-IT met zijn 250 medewerkers een cruciale rol in speelt.

Menno van der Marel, CEO en co-founder, start in 1999 samen met zijn compagnon Ronald Prins Fox-IT. Het bedrijf ontwikkelt  apparatuur voor de bescherming van de Nederlandse Staatsgeheimen, ze onderzoeken via digitale weg integriteits- en fraudedelicten en ondersteunen de overheid en het bedrijfsleven bij het veilig houden van hun digitale omgeving. Fox-IT is regelmatig prominent in het nieuws om uitleg en verdieping te geven bij digitale veiligheidsvraagstukken. Daarnaast speelden ze een belangrijke rol in diverse onderzoeken naar datalekken.

 

 

 

 

 

Fox-IT heeft sinds 1999 een sterke groei doorgemaakt en is in 2015 overgenomen door de Britse NCC Group. Tijdens de ‘Growth Session’ stond deze ontwikkeling van Fox-IT centraal, als ook de bijzonderheden die met een dergelijke groei gepaard gaan. Daarnaast gaf Menno de ondernemers meer inzicht in de wereld van de Cybersecurity. Een inspirerend verhaal voor de ondernemers van de Holland Venture deelnemingen.

Tijdens de Holland Venture Growth Sessions nodigen wij een succesvolle ondernemer uit om zijn ervaringen in een snelgroeiende onderneming te delen met de management teams van onze participaties. Het zijn interactieve sessies waarin het realiseren van groei centraal staat en ervaringen en tips-and-tricks worden uitgewisseld.