Holland Venture wint M&A ‘Best Small Cap Deal’ award

Amsterdam, 14 december 2018 – Gister vond de jaarlijkse uitreiking van de M&A awards plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Holland Venture ging naar de uitreiking met twee nominaties op zak. Te weten ‘Best Venture & Growth Capital Provider’ en ‘Best Small Cap Deal’.
De verkoop van QSight IT aan KPN werd door een M&A vakjury en de stemmen van investeerders en adviseurs uitgeroepen tot Best Small Cap Deal 2018 en daarmee won Holland Venture deze award. Hubert Verbeek, managing partner van Holland Venture, nam de prijs namens het team enthousiast in ontvangst.


Hubert Verbeek: “We zijn heel blij met deze erkenning. In 2018 hebben we meerdere deals gedaan, maar de verkoop van QSight IT aan KPN sprong er echt uit. Blijkbaar is dat niet onopgemerkt gebleven. Het winnen van deze award vind ik echt een teamprestatie. Niet alleen van het Holland Venture team, maar ook de samenwerking met het QSight IT team, hun inzet en die van alle betrokken externe adviseurs die deze deal tot stand hebben gebracht. Daar ben ik trots op. Dank daarvoor!”