Holland Venture verkoopt haar meerderheidsbelang in Sunday’s International aan het management van de onderneming

Amsterdam, 9 juni 2008 – Holland Venture heeft haar meerderheidsbelang in Sunday’s International verkocht aan het management van de onderneming onder leiding van algemeen directeur Rob Bontje. Holland Venture realiseert hiermee een aantrekkelijk rendement op het belang dat zij in 2005 verkreeg.

Investment manager Ewout Prins van Holland Venture licht toe: “Sinds 2005 heeft Sunday’s een interessante groei en ontwikkeling doorgemaakt. Anno 2008 staat er een professionele franchise onderneming die onbetwist marktleider op het gebied van zonnestudio’s is. Wij kijken terug op een prettige en constructieve samenwerking met het management van Sunday’s en wensen hen veel succes met de verdere uitbouw van hun onderneming.”

Over Sunday’s

Sunday`s is een keten van meer dan 60 professionele zonnestudio`s. Al ruim 15 jaar mag Sunday`s zich de absolute marktleider noemen op het gebied van verantwoord zonnen. Sunday`s hecht veel waarde aan een goed zonneadvies, een vriendelijke service en stelt de hoogste eisen aan hygiëne in de zonnestudio en onder de zonnebank.