Holland Venture verkoopt haar belang in softwarebedrijf BlueCielo

Amsterdam, 20 juli 2012 – Als onderdeel van een management buy-out heeft Holland Venture haar belang in BlueCielo verkocht aan Gilde Equity Management en het management van de onderneming. Holland Venture is verheugd met deze succesvolle verkoop en wenst de nieuwe aandeelhouders veel succes met de verdere ontwikkeling van de onderneming.

BlueCielo, opgericht in 1985, heeft meer dan 300.000 gebruikers in 50 verschillende landen. De software die BlueCielo levert wordt gebruikt om technische documentatie te integreren in onderhoudssystemen en andere bedrijfsinformatievoorzieningen. Klanten gebruiken de software van BlueCielo om technische documentatie te integreren in onderhoudssystemen en andere bedrijfsinformatievoorzieningen. Doel ervan is een beter beheer van hun bedrijfsmiddelen en daardoor verlagen van de onderhoudskosten en het verkleinen van risico’s. BlueCielo richt zich met haar diensten vooral op de kapitaalintensieve procesindustrie.

Holland Venture is een onafhankelijke participatiemaatschappij, opgericht in 1981 en gevestigd in Amsterdam. In haar 30-jarige bestaan heeft Holland Venture bewezen een betrouwbare en solide partner te zijn met uitgebreide kennis van financiering en strategische ontwikkeling. In de investeringsstrategie van Holland Venture nemen thema’s als vergrijzing en zorg een prominente positie in.