Holland Venture maakt fusie Qi ict en Onsight mogelijk: QSight IT wordt de grootste Nederlandse speler op het gebied van (cyber) security, networking & cloud

21 SEPTEMBER 2016 – Holland Venture heeft een actieve rol gespeeld bij de fusie tussen Qi ict uit Delft en Onsight Solutions uit Arnhem. De investeringsmaatschappij levert hiermee een bijdrage aan de beoogde buy-and-build strategie en bevestigt hiermee haar expertise binnen het cyber security landschap in Nederland.

“De fusie van Qi ict en Onsight past volledig in de strategie van beide organisaties om de grootste infrastructuurspecialist van Nederland te worden”, aldus Hubert Verbeek, managing partner van het investeringsfonds Holland Venture. “Met het samengaan van beide partijen kan de gefuseerde onderneming klanten (zowel in de cloud als on-premise) faciliteren in hun volledige security, networking en storage behoefte. Zo helpt Qsight IT onder andere complexe security bedreigingen vroegtijdig te signaleren en adequaat te verhelpen.

Martijn Hakstege, algemeen directeur van Qsight IT: “Bijzonder aan deze samenwerking is dat het een 100% Nederlandse fusie betreft, hetgeen in het kader van privacy, wetgeving en gegevensbescherming een interessant gegeven is.”
Naast Martijn Hakstege als algemeen directeur, bestaat het directieteam van Qsight IT uit Rik van Winzum (commercieel directeur), Arie Oosterlee (directeur dienstverlening) en Luuk Boekhorst (financieel directeur). Albert Klene, voormalig CEO van Qi ict, heeft bij Qsight IT de rol van directeur integratie op zich genomen.
www.qsight.nl