Avensus Groep breidt cloud activiteiten uit met overname Client ICT

Amsterdam, 25 oktober 2012 – Participatiemaatschappij Holland Venture investeert in Nitesco, een multidisciplinaire dienstverlener op het gebied van natuursteen renovatie en totaal onderhoud. De onderneming combineert specialistische materiaalkennis en ambachtelijk vakmanschap met een focus op klanttevredenheid. Op deze wijze bedient Nitesco toonaangevende klanten in de zakelijke vastgoedbeheerbranche, de bouwbranche en de hotelbranche. De investering van Holland Venture stelt Nitesco in staat verder te professionaliseren en haar groei versneld voort te zetten.

Nitesco, opgericht in 2002 door Shay Ari Kalfuss, legt zich toe op het totaalonderhoud van natuursteen en levert duurzame oplossingen die een sterke visuele impact creëren. Sinds de oprichting heeft Nitesco continu geïnvesteerd in de ontwikkeling van materiaalkennis en vakmanschap van haar medewerkers. Deze hoogwaardige kennis en toepassing van de beste onderhoudsmaterialen en state-of-the-art apparatuur zorgt er voor dat Nitesco zich onderscheidt in de markt en zeer uiteenlopende renovatie- en onderhoudsprojecten op een succesvolle wijze kan afronden.

Door de combinatie van de materiaalkennis, het vakmanschap en een niet aflatende focus op klanttevredenheid heeft Nitesco zich tot marktleider kunnen ontwikkelen met gerenommeerde klanten en toonaangevende projecten als het Paleis op de Dam, Amstel Hotel, Conservatorium Hotel, Amsterdam RAI, WTC Amsterdam en de hoofdkantoren van ABN AMRO Bank, ING Group, Rabobank Nederland, De Brauw Blackstone Westbroek, en Ernst & Young.

Shay Kalfuss, algemeen directeur en oprichter Nitesco: “Gedurende de afgelopen jaren heeft Nitesco een positie als specialist in natuursteenonderhoud opgebouwd, met waardevolle klanten, talentvolle medewerkers en betrokken partners. Vanuit deze basis zien we interessante mogelijkheden voor onze organisatie. Om de volgende groeistap te maken zocht ik een ervaren partner die ons kan ondersteunen op het gebied van strategie, financiën en organisatie. In Holland Venture heb ik deze partner gevonden. Ik voorzie een vruchtbare samenwerking.”

Ewout Prins, managing partner van Holland Venture, licht de investering toe: “Nitesco is een succesvolle onderneming met een interessante marktpositie en onderscheidend dienstenaanbod. Wij zijn onder de indruk van de kennis, het vakmanschap en focus op klanttevredenheid die we bij Nitesco aantreffen. Op basis hiervan zien we goede groeikansen voor de onderneming. We kijken er naar uit om Nitesco actief te ondersteunen bij haar groei naar een volgende fase.”