Holland Capital winnaar van een M&A Award

Holland Capital winnaar van een M&A Award

Amsterdam, 14 december 2020 – Tijdens de eerste virtuele M&A Awards zijn afgelopen donderdag de beste deals en dealmakers van 2020 bekendgemaakt. Van de vijf genomineerde investeerders in de categorie ‘Best Venture & Growth Capital Provider’ werd Holland Capital uitgeroepen als winnaar.

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor de M&A-industrie met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en investeerders. In plaats van in de Beurs van Berlage aanwezig te zijn, volgden we dit jaar de M&A awards via een livestream vanaf onze thuiswerkplek.

Jan Frens van Giessel, partner Healthcare van Holland Capital, nam de prijs namens het Holland Capital team digitaal in ontvangst. “We zijn ontzettend blij met deze erkenning. Het winnen van deze award vind ik echt een teamprestatie en een bevestiging van onze strategie met focus op technology en healthcare.

Niels van Aalten, Partner Technology van Holland Capital, voegt toe: “Ondanks de impact van covid-19 zijn wij blijven investeren. Wij zien veel kansen in onze markten technology en healthcare. Deze award hebben we mede gewonnen door de mooie investeringen en exits die we hebben mogen doen. Ik wil alle ondernemers en adviseurs waar we mee samenwerken bedanken voor het vertrouwen.”