Holland Capital genomineerd voor 4 M&A Awards

Amsterdam, 17 november 2023 – Holland Capital is wederom genomineerd voor de M&A Awards en dit jaar zelfs voor 4 categorieën.

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor de M&A-industrie met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en investeerders. Vorig jaar won Holland Capital de award in de categorie ‘Best Venture & Growth Capital Provider’ en was ze genomineerd in de categorie ‘Best Small Cap Deal – Corius & Mauritskliniek’. 

Voor de M&A Awards voor 2023 zijn wij genomineerd in 4 categorieën:

  • Best Young PE Manager – Marijn Silvis (Investment Manager, Growth & Buy-Out Healthcare)
  • Best Small Cap Deal – Valori
  • Best Venture & Growth Capital Provider
  • Best Private Equity House Lower Mid-Market

Erkend worden in meerdere categorieën is voor ons het bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team.

Wil je meedoen aan het stemproces? Stemmen is mogelijk voor twee van de vier nominaties, alvast bedankt!

Wat zijn de beste deals en wie zijn de beste dealmakers van het afgelopen jaar? De winnaars worden bekendgemaakt op 14 december 2023.

Investeren in scale-ups

Investeren in scale-ups

Investeren in een scale ups vergt visie, expertise en durf. En dan begint het pas. Om het optimale uit een organisatie te kunnen halen moeten er een aantal vragen beantwoord worden. Vragen die Jan-Frens van Giessel op dagelijkse basis stelt.

Internship / Working student position | ESG

Internship / Working student position | ESG

Holland Capital is per september 2024 op zoek naar een ESG Intern. Wil jij een ervaring opdoen binnen de financiële sector op het gebied van ESG en duurzaamheid? Reageer dan snel!

Stage bij Holland Capital: Thom Craanen deelt zijn ervaringen

Stage bij Holland Capital: Thom Craanen deelt zijn ervaringen

Bij Holland Capital verwelkomen we regelmatig getalenteerde stagiairs die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van private equity. Vandaag spreken we met Thom Craanen die sinds februari stage bij ons liep en nu als junior investment analist bij ons werkzaam is Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over wat deze stage voor hem zo bijzonder maakt.

Ondernemer wordt investeerder

Ondernemer wordt investeerder

Holland Capital genomineerd voor 4 M&A Awards. Marijn Silvis genomineerd voor Best Young PE Manager. Valori genomineerd voor Best Small Cap Deal. Best Venture & Growth Capital Provider. Best Private Equity House Lower Mid-Market.

Interview met Margot Engels

Interview met Margot Engels

Investeren in healthcare kent vooren nadelen. Naast een financieel aspect weegt de maatschappelijke verantwoordelijkheid minstens zo zwaar. Inhoudelijke kennis van het product, de sector en de bewegingen van de markt zijn dan ook van essentieel belang, weet ook Margot Engels.

Amsterdam
Krijn Taconiskade 426
1087 HW Amsterdam
+31 (0) 20 3119411

 

Düsseldorf
Köningsallee 42
40212 Düsseldorf
+49 (0) 211 96290120
Contact
info@hollandcapital.nl