Emixa kondigt rebranding van gelieerde bedrijven aan

Naarden, 8 januari 2024 – Ons portfoliobedrijf Emixa, de toonaangevende partner voor digitale transformatie, kondigt de rebranding aan van zijn gelieerde bedrijven onder de Emixa merknaam in de Benelux en het VK. De rebranding weerspiegelt de visie van het bedrijf om geïntegreerde oplossingen en diensten aan te bieden voor zijn klanten in verschillende markten en sectoren.

De rebranding van Emixa omvat een nieuw logo, juridische namen, website en grafische identiteit die de innovatieve en klantgerichte aanpak van het bedrijf benadrukken. De nieuwe website, www.emixa.com, biedt een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring die de oplossingen, diensten en klantsuccesverhalen van het bedrijf belicht.

De rebranding omvat ook de consolidatie van gelieerde bedrijven, zoals Appronto, cards PLM Solutions, Dimensys, Magnus Digital en OnePLM, onder de Emixa naam. Dit stelt het bedrijf in staat om een naadloze en consistente ervaring te bieden aan zijn klanten, en om de synergieën en expertise van zijn diverse teams te benutten.

Peter-Jan Simons, CEO van Emixa, zei: “We zijn verheugd om de rebranding van Emixa en al onze gelieerde bedrijven aan te kondigen. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf, omdat het onze groei en evolutie door de jaren heen weerspiegelt. We geloven dat door onze merkidentiteit te verenigen, we onze waarde propositie beter kunnen communiceren en ons kunnen onderscheiden in de markt. We zijn ervan overtuigd dat ons Emixa merk ons zal helpen onze missie te bereiken om de digitale transformatie van onze klanten te versnellen.

Over Emixa

Emixa biedt zijn klanten innovatieve, hoogwaardige, full-service oplossingen op het gebied van digitale transformatie, met een speciale nadruk op de maakindustrie, ook wel bekend als ‘Industrie 4.0’, met behulp van Siemens (PLM), SAP (ERP), Mendix (Low Code Applications) aangevuld met Management Consulting, Integration Solutions en Data & Analytics practices. De groep is actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Zwitserland. De basis voor Emixa werd gelegd in 2022 toen de bedrijven Appronto, cards PLM Solutions, Dimensys, Magnus Digital en OnePLM de krachten bundelden met de steun van Holland Capital. In september 2023 is LMtec Digital Solutions in de DACH- en Benelux-regio toegevoegd aan de Emixa Group en de rebranding naar Emixa zal later in Q1 volgen.

Over Holland Capital

Holland Capital investeert al 40 jaar verantwoord en succesvol in meer dan 180 Nederlandse MKB-bedrijven. Met een heldere investeringsstrategie zijn ze actief in de aantrekkelijke groeimarkten van Healthcare, Technology en Agrifood. Hun ervaren en betrokken investeringsteam begrijpt ondernemerschap. Ze streven naar een open, duurzame en professionele relatie met de managementteams van de bedrijven waarin ze investeren, met als gemeenschappelijk doel groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk van succesvolle ondernemers in de relevante groeimarkten. Holland Capital heeft kantoren in Amsterdam en Düsseldorf. Holland Capital is sinds 2020 betrokken bij Emixa als aandeelhouder. Zij ondersteunt het management actief bij de strategische ontwikkeling van het bedrijf.

Investeren in scale-ups

Investeren in scale-ups

Investeren in een scale ups vergt visie, expertise en durf. En dan begint het pas. Om het optimale uit een organisatie te kunnen halen moeten er een aantal vragen beantwoord worden. Vragen die Jan-Frens van Giessel op dagelijkse basis stelt.

Internship / Working student position | ESG

Internship / Working student position | ESG

Holland Capital is per september 2024 op zoek naar een ESG Intern. Wil jij een ervaring opdoen binnen de financiële sector op het gebied van ESG en duurzaamheid? Reageer dan snel!

Stage bij Holland Capital: Thom Craanen deelt zijn ervaringen

Stage bij Holland Capital: Thom Craanen deelt zijn ervaringen

Bij Holland Capital verwelkomen we regelmatig getalenteerde stagiairs die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van private equity. Vandaag spreken we met Thom Craanen die sinds februari stage bij ons liep en nu als junior investment analist bij ons werkzaam is Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over wat deze stage voor hem zo bijzonder maakt.

Ondernemer wordt investeerder

Ondernemer wordt investeerder

Holland Capital genomineerd voor 4 M&A Awards. Marijn Silvis genomineerd voor Best Young PE Manager. Valori genomineerd voor Best Small Cap Deal. Best Venture & Growth Capital Provider. Best Private Equity House Lower Mid-Market.

Interview met Margot Engels

Interview met Margot Engels

Investeren in healthcare kent vooren nadelen. Naast een financieel aspect weegt de maatschappelijke verantwoordelijkheid minstens zo zwaar. Inhoudelijke kennis van het product, de sector en de bewegingen van de markt zijn dan ook van essentieel belang, weet ook Margot Engels.

Amsterdam Krijn Taconiskade 426 1087 HW Amsterdam +31 (0) 20 3119411  
Düsseldorf Köningsallee 42 40212 Düsseldorf +49 (0) 211 96290120
Contact info@hollandcapital.nl