De turbulente ondernemersloopbaan van Harald Swinkels (NLE) centraal tijdens Holland Venture Growth Session

Amsterdam, 10 april 2018 – Harald Swinkels (voormalig CEO Nederlandse Energie Maatschappij) deelde tijdens de vijfde Holland Venture Growth Session zijn ervaringen met de aanwezigen.
 
In 2005 richtte Harald Swinkels, na eerdere ondernemersavonturen in onder meer de uitgeverswereld en IT, de NLE op. Het bedrijf groeide uit tot de grootste onafhankelijke energie leverancier van Nederland. In 2016 betrad het (onder de naam NLEx) tevens de telecommarkt. Begin 2018 is NLE overgenomen door Nuts Groep / Waterland die daarmee één van de grotere energie-challengers van Europa creëren.

Naast de enthousiaste verhalen over zijn turbulente ondernemersloopbaan, deelde hij ook zijn uitdagingen en successen die uiteindelijk resulteerden in de succesvolle overname van NLE. Een interessante presentatie die door de aanwezigen op een enthousiaste manier werd ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de Holland Venture Growth Sessions nodigen wij een succesvolle ondernemer uit om zijn ervaringen in een snelgroeiende onderneming te delen met de management teams van onze participaties. Het zijn interactieve sessies waarin het realiseren van groei centraal staat en ervaringen en tips-and-trick worden uitgewisseld.