Technology

Technologie beïnvloedt de levens van miljarden mensen en raakt de gehele economie.

Er is geen enkele sector van de moderne economie waar niet wordt vertrouwd op technologie om kwaliteit, productiviteit en / of winstgevendheid te verbeteren. Technologische doorbraken zullen de belangrijkste driver zijn voor economische groei.

Holland Capital richt zich op het ondersteunen van groei in bedrijven met technologieën die substantiële economische impact hebben binnen de fondstermijn. Deze technologieën zorgen ervoor dat bestaande activiteiten efficiënter worden uitgevoerd, en soms ontstaan er zelfs complete nieuwe economische activiteiten. Holland Capital richt zich op de volgende sectoren: mobiel, software & cloud, data infrastructuur, data analytics, internet of things, cyber security.

Ondernemers met passie, en bedrijven die kunnen uitgroeien tot wereldspelers in de technologie. Innovatieve bedrijven, met bewezen producten/diensten die groeikapitaal en hands-on ondersteuning zoeken. Bedrijven met schaalbare business modellen, en de mogelijkheid om internationaal te groeien.

Huidige investeringen

Voormalige investeringen

Neem contact op

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.