Investment Analisten (Düsseldorf)

Holland Capital
Holland Capital is een succesvolle private equity-investeerder die sinds 1981 actief is op de Nederlandse markt. De investeringsstrategie is gericht op Healthcare en Technology bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Dit zijn bedrijven met een omzet tussen de 5 en 25 miljoen euro. Wij ondersteunen deze bedrijven bij verdere professionalisering en groei, waaronder buy-and-build.

Ons team is jong en dynamisch en bestaat uit 27 professionals. De cultuur bij Holland Capital is te typeren als ondernemend, professioneel, ‘-down-to-earth en proactief.

Düsseldorf
Om onze activiteiten in Duitsland uit te breiden hebben we onlangs een kantoor geopend in Düsseldorf. Het team in Düsseldorf richt zich op het identificeren en uitvoeren van investeringsmogelijkheden op de Duitse markt en op de ondersteuning van de Duitse portefeuillebedrijven. Het team in Düsseldorf werkt intensief samen met het team in Amsterdam.

We zijn op zoek naar Investment Analisten voor het kantoor in Düsseldorf. Voor deze rollen zijn we op zoek naar kandidaten die beschikken over het volgende:

  • Academische opleiding;
  • Ervaring in private equity, corporate finance, strategy consulting of transaction services;
  • Affiniteit met de Technology en/of Healthcare sector;
  • Ondernemende mindset, analytische vaardigheden, professioneel, teamplayer;
  • Vloeiend in Duits en Engels.

Neem voor meer informatie contact op met Grytsje de Jong (grytsje.dejong@hollandcapital.nl).