Yenlo is wereldwijd systeemintegrator en specialist in het mogelijk maken van digitale transformatie met open source en agile technologie. Yenlo is de meest geavanceerde Certified Premier Partner (CPP) en officiële Value-Added Reseller (VAR) van WSO2. Yenlo’s business is gebaseerd op het geloof dat ondernemingen hun flexibiliteit terug moeten krijgen en digitale bureaus moeten worden voor het optimaliseren van hun klantrelaties, om op operationeel vlak te excelleren of om nieuwe diensten, producten of businessmodellen toe te voegen. Yenlo gelooft dat deze agility—in technologie, kennis en financiële middelen – gerealiseerd kan worden door een open source-first, API-first en cloud-first strategie in te voeren.

Yenlo levert al meer dan 11 jaar professionele diensten met diepgaande expertise en creëert zo flexibiliteit voor bedrijven. De dienstverlening varieert van enterprise en solution architectuur tot softwareontwikkeling, operationele ondersteuning en wederverkoop van WSO2 support, training en certificeringsprogramma’s. Dit wordt aangevuld door vooraf samengestelde solution-as-a-service pakketten, zoals de Managed WSO2 Cloud platform Connext, een volledig beheerde WSO2 Cloud middleware-platform-as-a-service, gebouwd op Amazon Web Services (AWS) en het open source integratie platform WSO2

“Wij waren op zoek naar een partner die ons kan helpen om verdere groei te realiseren door de juiste strategische keuzes te maken. Uit een selectie van een aantal bedrijven is de keuze op Holland Capital gevallen. Hierdoor hebben wij de partner gevonden  die, door haar expertise in snelgroeiende techbedrijven en ervaring met groeiende bedrijven, ons kan ondersteunen om Yenlo’s groei te versnellen.”

Ruben van der Zwan

Algemeen Directeur, Yenlo

Yenlo 

P

Industrie:

Systemintegrator en digitale transformatie specialist.

P

Investeringsperiode:

November 2018

P

Transactievorm:

Groeikapitaal