PGZ is dé specialist in autisme in de regio Limburg en Noord-Brabant.

Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met (alle vormen van) autisme. Dat doen we al heel lang, met veel hart voor alles wat hierbij komt kijken.

Ons belangrijkste inzicht: elk mens met autisme is uniek en heeft dus een unieke begeleiding en/of behandeling nodig. Wat is de beste manier om jou of je kind te helpen?

Het tangram staat symbool voor onze visie op zorg: jou helpen je eigen puzzelstukjes te vinden, leggen en begrijpen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden, zodat jij helemaal jezelf kunt zijn.

We bieden ook behandeling en begeleiding bij andere problemen. Bijvoorbeeld stemmings– of angstklachten, A(D)HD of een lichte verstandelijke beperking.

“Er is veel gaande in de markt. De tendens om zorg dicht bij cliënten te organiseren, waarbij efficiënte behandelingen gepaard gaan met kwalitatief goede zorg, past perfect in het zorgaanbod dat Zorgverlening PGZ thans hanteert. In Holland Capital hebben wij een sterke aandeelhouder gevonden die ons kan ondersteunen bij het verder professionaliseren van de organisatie en ons aanbod geografisch uit te breiden.”

Rene Boumans

Directeur en mede-eigenaar, PGZ

PGZ 

P

Industrie:

GGZ aanbieder met een focus op autisme

P

Investeringsperiode:

Januari 2015 – april 2021

P

Transactievorm:

Groeikapitaal

P

Exit:

Stategische verkoop