Holland Capital voor het 3e jaar op rij winnaar M&A Award

Amsterdam, 16 december 2022 –  Holland Capital wint voor het derde jaar op rij de M&A Award in de categorie Best Venture & Growth Capital Provider.

Dit jaar was de investeerder twee maal genomineerd:

◾ Best Venture & Growth Capital Provider

◾ Best Small Cap Deal (Corius Group x Mauritskliniek)

M&A Awards
De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor de M&A-industrie met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en investeerders. De afgelopen twee jaar won Holland Capital de award in de categorie ‘Best Venture & Growth Capital Provider’. In 2018 was ze winnaar in de categorie ‘Best Small Cap Deal’ met de deal KPN – QSight IT. Het event vindt jaarlijks plaats in de Beurs van Berlage.

Over Holland Capital
Holland Capital heeft in de afgelopen 40 jaar op een verantwoorde en succesvolle wijze in meer dan 150 Nederlandse MKB-ondernemingen geïnvesteerd. Met een heldere investeringsstrategie is zij actief in de aantrekkelijke groeimarkten Healthcare en Technology. Het ervaren en betrokken investeringsteam weet wat ondernemen is. Ze streeft naar een open, duurzame en professionele relatie met managementteams van de bedrijven waar zij in investeert, met het gezamenlijke doel om groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk aan succesvolle ondernemers in Healthcare en Technology.